Hejnsvigs Serie 1 kvinder vandt oprykningskampen

Privatfoto
Mayland 2025 banner

Hejnsvigs Serie 1 kvinder vandt oprykningskampen mod Hjerting med 5-1.

Søndag spillede Hejnsvig IF’s Serie 1 kvinder oprykningskamp mod Hjerting IF.

Kampen startede lidt nervøst fra Hejnsvig’s side og vi kom da også bagud med 1-0 efter 8 minutter. Men efter en lille justering kom pigerne hurtigt tilbage i kampen med adskillige chancer. Med scoringer i det 34., 38. og 41. minut kunne vi gå til pausen med en føring på 3-1 fortæller Carsten Strandhave fra Hejnsvig IF.

Anden halvleg startede med et lille pres fra Hjerting, men ret hurtigt fandt vi rytmen igen. Det blev en meget lige anden halvleg, hvor vi til sidst lukkede kampen med to scoringer i det 84. og 86. minut til 5-1 fortæller Carsten Strandhave.

Jeg synes vi vinder fortjent og viser vi er det bedste hold i puljen. Vi glæder os til foråret hvor vi skal prøve kræfter med Jyllandsserien.  Pigerne og jeg takke for den store opbakning der har været gennem hele sæsonen – og især til kampen søndag, hvor det var helt fantastisk slutter Carsten Strandhave.