Gratis Revyunderholdning til seniorer i Billund og Grindsted

Den gamle GrammofonPR-Foto
Mayland 2025 banner

Til november kan seniorer i Billund og Grindsted komme til gratis underholdning med revyshowet Den gamle Grammofon.

Det er kvartetten Den gamle Grammofon, der underholder med alt fra sketches til sange og potpourrier man kan synge med på.

“Med støtte fra Ole Kirk’s Fond kan vi være med til at skabe livsglæde for seniorer. Vi glæder os til at kunne sende invitationer ud til blandt andet ældreforeninger i Billund Kommune i løbet af efteråret” fortæller Birgitte Antonius.

Forestillingerne er gratis og den ene bliver afholdt mandag den 18. november om aftenen på Hotel Refborg i Billund. Den anden forestilling bliver søndag den 24. november om eftermiddagen i Kulturhuset MAGION. Til begge arrangementer vil der være mulighed for at købe kaffe og kage.

“Vi har mødt dette koncept med en gratis seniorkoncerter flere af de steder vi har optrådt rundt i landet. Derfor er vi glade for at vi nu får mulighed for at tilbyde det på vores egne græsgange og måske få skudt en rigtig god tradition i gang. Samtidig vil forestillingerne også være en fin opvarmning til Grindsted revyen i januar” siger John Skou i en pressemeddelelse.

 Den gamle Grammofon er et mindre revyshow, der byder på nogle af de nyeste sketches, monologer og revyviser fra revyverdenen samt potpourrier med filmmusik, populærmusik og andet godt.
Der er mulighed for at få rørt lattermusklerne, når Den gamle Grammofon indtager scenen med et tempofyldt og underholdende show. Et 2-mands revyshow med revyskuespillerne Daniel Lassen og Birgitte Antonius, der bliver bakket op af musikerne Brian Svendsen og John Skou. Alle fire er de en del af Grindsted Revyen.

 

Info:

Forestillingen i Billund finder sted på Hotel Refborg mandag den 18. november kl. 19.00.

Forestillingen i Grindsted steder sted på MAGIONsøndag den 24. november kl. 15.00,

Begge steder er der mulighed for tilkøb af kaffe og kage. – og til begge forestillinger kan man også købe billetter til rabatpris til Grindsted Revyen i januar.