Den lille Delikatesse flytter fra torvet i Grindsted

Den lille Delikatesse flytter fra torvetFoto: René Lind Gammelmark

Mayland 2025 banner

Den lille Delikatesse der siden den 15. august 2022 haft til huse på Torvet i Grindsted flytter til Vestergade 48.

Omkring 1. november er det slut på torvet og fremover vil det være på Vestergade 48 i de lokaler VildMedVin tidligere havde.

Thomas Frøik og Kristina Højrup – Foto: René Lind Gammelmark

Thomas Frøik og Kristina Højrup har Hejnsvig Forsamlingshus og Den lille Delikatesse med afdelinger i Grindsted og Ølgod.

 

Fru Kristof

Det hele startede med at Thomas åbnede pølsevognen Fru Kristof i Hejnsvig den 7. december 2018, hvor der blev solgt pølser, burgere og pommes frites.

I april 2020 da Danmark blev lukket ned på grund af Corona, startede Thomas op med at sælge dagens ret – god gammeldags mad som man kunne afhente efter bestilling i pølsevognen.

Det blev en stor succes, og pladsen blev derfor for trang i pølsevognen. Derfor forpagtede Thomas og Kristina Hejnsvig Forsamlingshus i 2020.

Der var mange kunder der kom kørende fra Grindsted for at hente dagens ret, og derfor åbnede Thomas og Kristina Den lille Delikatesse på Torvet i Grindsted den 15. august 2022.

Foto: René Lind Gammelmark

 

Afdeling i Ølgod

Den 1. marts 2024 åbnede Den lille Delikatesse en afdeling i Ølgod. Her havde man samme koncept som i Grindsted, og man kunne også hente dagens ret.   Efter et par måneder stoppede vi med dagens ret i Ølgod.

Det blev en stor succes i Ølgod, og her sælger vi sandwich, smørrebrød og de mange færdigretter vi præfabrikerer i køkkenet i Hejnsvig. I Ølgod har vi også plads til at folk kan sidde ved borde og spise deres købte mad.

 

Ændret koncept i Grindsted

 Tidligere havde vi dagens ret hver dag mandag – lørdag i Grindsted, men det har vi ændret på, og det er nu kun torsdag og fredag vi tilbyder det og man kan også hente det i Hejnsvig Forsamlingshus.  Folk kan stadig købe sandwich, smørrebrød og færdigretter.  Vi havde pladsmangel på torvet, og her på Vestergade hvor der er mere plads vil der også blive mulighed for folk at sidde ved borde og spise maden. Ligesom vi fortsætter salget af Peter Larsen Kaffe og Carstensens The som VildMedVin forhandlede.   Det varme mad kommer fortsat fra Hejnsvig Forsamlingshus.

Ved at ændre på konceptet med Dagens ret til kun at være torsdag og fredag, får vi mere tid til de andre aktiviteter med mad ud af huset og de mange andre ting i Hejnsvig Hejnsvighus.

Foto: René Lind Gammelmark

Lokalerne på Torvet i Grindsted kan lejes

Vi har lejemålet indtil august 2025 – og hvis der er nogen der vil leje lokalerne er det muligt. Vi har faktisk fået tilladelse til at leje det ud med ny kontrakt – hvis vi finder nogen der er interesserede.  Interesserede kan ringe til Kristina Højrup på tlf. 30 61 74 48

 

Hvis ikke vi får det lejet ud, så går vi med tanker om at åbne en isbar og kaffehus der har åbent 6-7 måneder om året, for at få noget ud af lokalerne. Der skal ikke produceres mad, men derimod sælges færdige ting, som is og kaffe. Hvis du skulle kende en der kunne tænke sig et job, er de velkomne til at kontakte mig på 30 61 74 48 forklarer Kristina