Danske Seniorer tager på efterårsudflugt til fyn

Foto: iStock/DUSHLIK

Mayland 2025 banner

Danske Seniorer tager på efterårsudflugt til Fyn den 10. oktober 2024.

 

Den 10. oktober tager Danske Seniorer på efterårsudflugt til Fyn.

Vi bliver samlet op kl. 8.00 på parkeringspladsen ved Lidl i Grindsted, hvorefter vi kører mod Fyn. Der bliver holdt en pause ved Hindsgavl Dyrehave, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke forklarer Inger Marie fra Danske Seniorer i Grindsted.

Efter pausen går turen videre over Assens til Faaborg, hvor vi stiger ombord på “Særtoget”, som udelukkende er for os i Danske Seniorer. Undervejs holder vi et lille stop og går en lille tur, hvor vi kan nyde den betagende udsigt over det sydfynske øhav. Efter pausen kører toget op mod Korinth igennem Brahetrolleborgs- og Arreskovs skovdistrikter.  Når toget ankommer til Korinth vinder vi et sted, hvor vi spiser vores medbragte madpakker.  Deltagerne skal ikke selv smøre madpakke, det har vi i Danske Seniorer sørget for.

Korinths og jernbanens historie hænger nøje sammen, da den lille by simpelthen ikke eksisterede, før banen blev etableret.

 

Vi fortsætter turen til Båring mark, hvor vi skal besøge Tvillingegården.

Historien eller ”eventyret” om Tvillingegården startede i 1916 med Edward og Harald, der begge som ugifte blev boende på gården frem til deres død i 1995 & 1999. Tvillingerne testamenterede gården til de ældre i Nr. Aaby, Middelfart og Ejby Kommune.

I dag er Tvillingegården et fristed for ældre, som hjælper til med renovering, musik, kreative værksteder og meget mere.

Inden vi forlader Tvillingegården, skal vi høre om dens historie, imens vi drikker vores eftermiddagskaffe og nyder et stykke hjemmebag.

Efter et hyggeligt ophold, kører vi retur mod Grindsted – og vi forventer at være hjemme ca. kl. 17.00.

Denne smukke tur koster 700 kr, og tilmelding er startet, så ring til Harry Plagborg på tlf. 23261973, hvis du har fået lyst til at komme med lyder opfordringen fra Inger Marie fra Danske Seniorer i Grindsted.