Lokal folketingsmedlem får nye opgaver på Christiansborg

Kris Jensen SkriverKris Jensen Skriver - Foto: René Lind Gammelmark

Mayland 2025 banner

Det lokale folketingsmedlem Kris Jensen Skriver får nye opgaver på Christiansborg.

Onsdag den 25. september er der fordelt nye poster i den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Rokaden får også betydningen for mine arbejdsopgaver på Christiansborg, da jeg fremadrettet skal varetage opgaven som fødevareordfører for Socialdemokratiet. Jeg er meget stolt over at få netop den opgave og vil gå ydmygt til opgaven for at sikre, at vi også fremover har en stærk fødevaresektor i Danmark lyder det i en pressemeddelelse fra Chris Jensen Skriver.

Det er nemlig helt afgørende, at vores fødevarer også fremover produceres sikkert og med høj kvalitet samt, at vi som forbrugere er oplyste om, hvad vi putter i indkøbskurven. Ligeledes er det et område, hvor der sker en stor omstilling i disse år – her er det helt afgørende, at vi får alle med. Derudover ved vi, at netop produktionen af vores fødevarer fylder meget, når vi kommer ud for de store byer. Det fylder således også meget i Billund og Vejen Kommune samt hele Sydjylland. På den baggrund er jeg også glad for at have fået netop den opgave.

Rokaden betyder samtidigt, at jeg afgiver posterne som tele- og turismeordfører. Jeg forbliver på posten som næstformand i Udvalget for Landdistrikter og Øer og sidder derudover fortsat i følgende udvalg:

Miljø- og Fødevareudvalget

Digitaliserings- og IT udvalget

Børne- og Undervisningsudvalget

IPU-delegationen