Billund Bad overtager midlertidig driften af Billund Idrætscenter

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

Billund Bad har indgået en samarbejdsaftale med Billund Kommune om at drifte Billund Idrætscenter de næste 6 måneder.

Henrik Voss Andersen bliver dermed leder af både Billund Bad og Billund Idrætscenter frem til den 31. marts 2025.

Samarbejdsaftalen udspringer fra et ønske om at understøtte medarbejderne bedst muligt ledelsesmæssigt og trække på erfaringer fra en allerede veletableret institution i Billund, mens muligheden for at gøre Billund Idrætscenter til en selvejende institution bliver undersøgt.

Kommunalbestyrelsen har nemlig med budgetforliget for 2025 aftalt, at de er parate til at gøre Billund Idrætscenter selvejende, hvis brugerne ønsker det.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en god løsning, som giver medarbejderne den ledelsesmæssige opbakning, som de fortjener, ligesom vi kan trække på erfaringerne fra en allerede velfungerende institution i Billund. Jeg ser frem til samarbejdet og vil gerne sige tak til Billund Bads bestyrelse for en rigtig god dialog og proces, hvor vi er nået i mål med en god samarbejdsaftale,” siger Rasmus Kaufmann, områdechef for Kultur og Fritid i Billund Kommune.

Henrik Voss Andersen tiltrådte som leder af Billund Bad den 1. maj 2024, og han kender både foreningslivet og Billund Idrætscenter særdeles godt.

”Jeg brænder for foreningslivet i Billund og er kommet i idrætscentret, siden jeg var barn. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med de kompetente medarbejderne og foreningslivet i nye rammer. Samtidig ser jeg frem til at bringe mine erfaringer og idéer i spil, og så håber jeg, at vi kan skabe nogle spændende synergier mellem Billund Bad og Billund Idrætscenter,” udtaler Henrik Voss Andersen i en pressemeddelelse.