WeCare velgørenhedsbankospil fyldte Vestermarkskirken

WECARE Velgørenhedsbanko i Vestermarkskirken - Foto: René Lind Gammelmark

Støtteforeningen WeCare holdt velgørenhedsbankospil i Vestermarkskirken i Grindsted mandag aften.

Vestermarkskirken havde som sædvanligt mandagsspisning den sidste mandag i måneden, og denne mandag var der 130 der var mødt op for at få Forloren Hare, med Budding til dessert.

 

Omkring 200 deltog i velgørenhedsbankospillet efter spisning.

Lene Terkelsen er tovholder for bankospillet, og hun var rigtig glad for at der var kommet så mange for at støtte op om arrangementet. Man kan jo høre at snakken går her i baggrunden inden bankospillet starter – det er først når de begynder at råbe numrene op der bliver ro forklarede hun.

Vi har fået sponseret godt og vel 200 gaver, fra lokale virksomheder og forretninger i Billund Kommune. Alle gevinster er velkomne, om det er 50,- kr. eller 1500,- kr. Det er fantastisk at møde den opbakning der har været. Vi gøre det igen næste år – og igen sammen med mandagsspisning i Vestermarkskirken.

Pengene vi får ind ved dette arrangement vil hovedsageligt blive brugt til julehjælp til trængte familier, der står i en stram økonomisk situation. Jeg er rigtig glad for at vi i år har fået et samarbejde med Billund Kommunes “Hjemme Hos’er”, så vi på den måde kan nå ud til de aller svageste – eller dem der ikke selv kan udfylde en ansøgningsskema for julehjælp lyder det fra Lene Terkelsen.

Man kunne ud over at spille banko, også købe amerikansk lotteri. I pausen var der mulighed for at købe kaffe/sodavand og chokolade.

De lokale politikere Birthe Nielsen (S), Robert Terkelsen (V), Annette Lundgaard (V), Majbritt Rasmussen (V) hjalp til, Robert råbte numrene op med hjælp fra Annette, mens Birthe og Majbritt hjalp med til at dele gevinsterne ud.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Der var godt 200 gevinster – Foto: René Lind Gammelmark

Omkring 200 spillede banko – Foto: René Lind Gammelmark

Robert Terkelsen og Annette Lundgaard – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Velgørenhedsbankospil

Foto: René Lind Gammelmark

Velgørenhedsbankospil

Charley Stephansen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Velgørenhedsbankospil

Foto: René Lind Gammelmark

Velgørenhedsbankospil

Foto: René Lind Gammelmark

outletmesse2024