Kom og kig til Åbent grund på Bowling grunden

Foto: Home Grindsted

Kom og kig til Åbent grund på Bowling grunden i Grindsted

Søndag den 6 oktober er der åbent grund fra kl. 14 til  16. Byggeriet er godt i gang og der er mulighed for at se beliggenheden af de 16 dobbelthuse. Få en rundvisning med ejendomsmægler og bygherre

Et helt ny boligkvarter er ved at spire frem  i Grindsted syd på Bowling grunden. Her opfører Egebæk Byg 16 dobbelt huse i størrelsen 121 til 127 kvm. Prisen for boligerne ligger på 2.745.000 kr. og 2.835.000 kr.

Ejendomsmægler Tina Brødsgaard Mathiesen fra home oplyser, at der har været rigtig fin interesse for boligerne.

”Det er en interessant størrelse for flere forskellige typer købere,” siger Tina og forklarer:

”dobbelthusene kan opføres med både 2 og 3 værelser, og kan dermed passe rigtig fint fx til både den unge familie eller til det modne par, der gerne vil have en lidt mindre bolig end det store parcelhus med stor have og facader, der kræver vedligeholdelse,” fortæller den lokale Home ejendomsmægler.

Hun fremhæver, at der til hvert rækkehus er en delvis overdækket terrasse, samt en overskuelig have, som man kan nyde uden at skulle tænke for meget på havearbejde. Boligerne afleveres nøglefærdigt med flisebelægning, græs og hæk

 

Salget er godt i gang.

Der er allerede godt gang i salget fortæller Tina Brødsgaard Mathisen, der er pt. Solgt 4 boliger og der er 3 der er reserveret. ”Vi kan sagtens mærke, at der den seneste måneds tid har været ekstra fokus på boligerne og godt gang i salget. Nu hvor Bowlinghallen er væltet er det nemmere for køberne at se placeringen af husene”


Mød bygherre

Bygherre på de 16 boliger Jan Egebæk, som også vil være til stede og fortælle om boligerne og svare på spørgsmål til åbent hus-arrangementet, fremhæver flere ting omkring boligerne:

”Vi lægger vægt på at bygge med minimal vedligeholdelse, så man som ejer ikke skal bruge ret meget tid på at passe boligen men kan nyde at bo i den, og så er det også afgørende for os at bygge i en god kvalitet,” lyder det fra Bygherren.

Byens nye pølsevogn Kromands pølsevogn vil sørge for der er lidt godt at spise til dem der kigger forbi. Velbekomme og vel mødt på søndag lyder det fra Tina Brødsgaard Mathiesen

.

outletmesse2024