Lene har 10-års jubilæum i Blume

PR-Foto: Blume
Vi maler byen rød - gas

Lene har 10-års jubilæum i Blume på Glentevej i Grindsted

Søndag den 20. oktober fejrer Blume en særlig dag. 

Lene har været en uvurderlig del af vores team i 10 år, og hun er uden tvivl en ener og en fantastisk ambassadør for butikken fortæller Anne Blume.

Lene startede sin rejse hos Blume i blomstersnitteriet, men gennem årene har hun udviklet sig til at være en “all around”-stjerne, som klarer alt fra kassen til dekorationer og meget mere. Hun er kendt for at være lige til, altid klar til at hjælpe, og hendes engagement smitter af på hele holdet.

Hun er også Blumes uofficielle bager, som tryller de bedste boller og kransekager frem – vi behøver ikke mange undskyldninger for at smage hendes bagværk! Det er sjældent kvajekage, men vi finder gerne en anledning til at nyde hendes lækkerier forklarer Anne.

Desværre er Lene i øjeblikket sygemeldt og modtager kræftbehandling, men vi holder ugentligt kontakt, og hun kommer ofte forbi til en kop kaffe og et kram. Hun fortjener al den støtte, vi kan give hende i denne svære tid.

I sin fritid strikker Lene til børnebørnene og til os i Blume. Hvis vi mangler en halsedisse eller noget andet strikket, klarer hun det foran fjernsynet på en dag. Ingen strikker med turbofart som Lene.

Som den bedste mor og bedstemor ser vi ofte, at hendes børnebørn kigger ind, når Lene er på arbejde om lørdagen, hvor de får en lørdagskrammer og lidt chokolade.

Vi vil gerne takke dig, Lene, for dit smittende humør, dit store hjerte og din uundværlige indsats i Blume gennem de sidste 10 år. Tak for dig! lyder det fra Anne og hele holdet i Blume.

Julemessen2024