Bodil og Hans’ Mindefond

Bodil og Hans' MindefondFra venstre: Mikkel Grove, Carsten Strandhave, Louise Daugaard og Lene Grove - Foto: René Lind Gammelmark
Vi maler byen rød - gas

Der er oprettet en mindefond for Bodil og Hans Strandhave (Bodil og Hans’  Mindefond) efter ønske af Hans Strandhave.

Bodil og Hans’ Mindefond er oprettet til ære for Bodil og Hans Strandhave med henblik på kulturelle initiativer for borgere i Hejnsvig og opland.

Fondens midler henvender sig til projekter til gavn for ungdommen i Hejnsvig efter Bodil og Hans’ ønske. Disse midler kan søges via Hejnsvig Idrætsforening.

Der sidder to fra familien der behandler ansøgningerne til mindefonden.

Bodil og Hans har været ildsjæle i Hejnsvig igennem mange år.  De døde begge i 2024.

 

Eventudvalg.

Eventudvalget består af Carsten Strandhave, Louise Daugaard, Lene Grove og Mikkel Grove.

 

Mindefondens facebookgruppe finder du her  https://www.facebook.com/groups/1222905485787214

Her kan du se mere om mindefonden, og man er velkommen til at blive medlem af gruppen. Det er også her, man kan se de forskellige aktiviteter, gruppen har på vej.

Blandt de ting man har tænkt på, man kan lave igennem fonden, er bl.a. banko, fællesspisning, ture, koncerter og meget andet.

Der vil komme forskellige arrangementer, og det første arrangement vil være et brag af en 80’er og 90’er fest for alle – ung som ældre, for at samle byen i Bakkehallen i Hejnsvig.

 

Der sælges billetter via Dagli’ Brugsen i Hejnsvig fra 1. november –  samt gennem nogle ambassadører. Hvis du kunne tænke dig at blive ambassadør, så tag endelig fat i en fra udvalget via facebookgruppen, lyder det fra dem alle.

Festen foregår den 22.marts 2025 fra kl.18 til 02 i Bakkehallen i Hejnsvig. Der er Happy hour og forfest fra kl. 16 til 18.

Musik: DJ Nim og Den Skrigende Skinke.

Maden er buffet fra Lucullus.

Det koster 300 kr. at deltage.  Aldersgrænsen er fra 18 år og opefter.

Eventudvalget glæder sig til festen og håber på god opbakning fortæller de til Netavisen Grindsteds redaktør.

Julemessen2024