Ugens Film i Grindsted Kino – uge 35/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 35 kan du se følgende film i Grindsted Kino

Bullet Train – Vises: 29. – 30. august

Action-thrilleren ‘Bullet Train’ har Brad Pitt i den altoverskyggende hovedrolle som Mariehøne – den evigt uheldige lejemorder, der nu satser på en nem og fredelig opgave. Skæbnen har dog andre planer og i et ensemble af lejemordere, der alle har ét forbundet, men modstridende mål kolliderer det hele ombord på verdens hurtigste tog. Hans eneste mål er derfor at finde ud af, hvordan han kommer af!

PR-Foto

Elvis – Vises: 31. august – 4. september

Det biografiske drama ‘Elvis’ handler om musikeren Elvis Presley og hans forhold til manageren, Oberst Tom Parker. Historien dykker ned i den komplekse dynamik mellem Presley og Parker, der strækker sig over 20 år – fra Presleys’ fremgang til berømmelse, til hans stjernestatus. Centralt for den rejse er en af de mest betydningsfulde og indflydelsesrige personer i Elvis’ liv, Priscilla Presley.

I rollen som Elvis ses Austin Butler, som tidligere har spillet Tex Watson i Tarantinos Once Upon a Time… in Hollywood. Overfor ham står Oscar-vinderen Tom Hanks, som er sminket til ukendelighed i rollen som Tom Parker.

PR-Foto

Festuge-arragement – Fredag den 2. september kl. 19.30

Kom til en festlig og sjov aften i Grindsted Kino, hvor vi skal se, hvem der klarer sig bedst, er det de 6 skolelever eller 6 byrådspolitiker, de vil denne aften skulle konkurrere mod hinanden i forskellige discipliner både fysiske og paratviden. Arrangementet er gratis, så kom ind og få et godt grin.

Poter af stål – Vises: 3. – 4. september

I animationsfilmen ‘Poter af stål’ møder vi Hank, en luset dagdrømmer af en hund, der befinder sig i en by fuld af katte. Indbyggerne har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet. Han melder sig og får hjælp fra en modvillig lærer til at træne ham i samuraikunstens dyder. Med ét står Hank som byens eneste beskytter og må samarbejde med sin – fra naturens side – værste fjende om at redde byen fra udslettelse.

Animationsfilmen er produceret og medinstrueret af manden bag Løvernes konge.

 

PR-Foto

 

 

Lions Nytårskoncert 2025