Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 39/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 39 viser Grindsted Kino følgende film

Reprise – Bamse – Vises den  26. – 28.  september

Sidste chance for at se filmen Bamse i Grindsted Kino

Det danske feel-good-drama ‘Bamse’ handler om den folkekære musiker Flemming “Bamse” Jørgensen, der har givet os klassikere som ‘Vimmersvej’ og ‘I en lille båd der gynger’. Flemming “Bamse” Jørgensen havde oprindeligt 11 søskende, men blev som spæd bortadopteret til et direktørægtepar, som ikke kunne få børn. Faren ønsker, at Flemming en dag skal overtage familiens fabrik, men Flemming har andre planer og bliver en del af bandet Bamses Venner.  Selvom succesen er enorm for Bamses Venner, så ønsker Flemming fortsat farens anerkendelse og kærlighed og føler sig stadig splittet mellem at være Flemming og Bamse.

I rollen som Flemming “Bamse” Jørgensen ses Anders W. Berthelsen, der senest har været med i Ser du månen, Daniel.

Biografklub Danmark

PR-Foto

Udvandrerne – Eftermiddagsbio – Vises 7. september kl. 14.00

Filmen ‘Udvandrerne’ er filmatiseringen af den svenske forfatter Vilhelm Mobergs elskede klassikere og fortæller historien om, hvordan halvanden million svenskere tog turen til USA i håbet om et nyt, bedre liv. Hjemme på gården i Småland ser Kristina og Karl Oskar, hvordan livet tørrer ud. Fra vest, over det store hav, høres historier om en ny verden. En chance for at starte forfra. Et håb tændes, og Kristina og Karl Oskar forlader Sverige. Det er historien om Sverige og om at turde følge vores drømme.

PR-Foto

Hvor flodkrebsene synger – DK – premiere – vises : 29. september – 9. oktober

Filmen ‘Hvor flodkrebsene synger’ handler om den forladte pige Kya, der voksede op for sig selv i marsken i det dybe syd-USA. I årenes løb spredes rygterne om “Marskpigen”, og dem skarpsindige og viljestærke Kya isoleres fra samfundet. Hun drages af to unge mænd fra byen, men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks anklaget for mord.

Fresh-skuespilleren Daisy Edgar-Jones, som fik sit gennembrud i hitserien Normal People, spiller hovedrollen som “Marskpigen” Kya. Hun spiller overfor bl.a. Harris Dickinson fra Triangle of Sadness og David Strathairn fra Oscar-vinderen Nomadland

Biografklub Danmark

PR-Foto

DC League Superkæledyrene – Vises: 1. – 2 oktober

Animationsfilmen ‘DC League af Superkæledyrene’ er baseret på DC Comics række af kriminalitetsbekæmpende kæledyr. 

Supermans hund, Krypto, er uadskillelige bedste venner, der deler de samme superkræfter og bekæmper kriminalitet i Metropolis side om side. Da Superman, og resten af Justice League, bliver kidnappet, må Krypto overbevise en gruppe dyr fra dyreinternatet – hunden Ace, grisen PB, skildpadden Merton og egernet Chip – om at mestre deres nyfundne superkræfter og hjælpe ham med at redde superheltene.

Oprindeligt blev verden introduceret for Legion of Super-Pets i 1962, der naturligvis bestod af Krypto, men også Streaky the Supercat, Beppo the Super-Monkey og Comet the Super-Horse.

PR-Foto

Tamilfilm – Ponniyin Selvan 1 – Vises 1. oktober kl. 20.00

Ponniyin Selvan: I er en kommende indisk tamilsproget episk actionfilm instrueret af Mani Ratnam, som skrev den sammen med Elango Kumaravel og B. Jeyamohan. 

PR-Foto

 

 

Kontorbutikken refurb banner