Hotel Hedemarken donerede 31.900,- kr. til Grindsted Rideklub

Jesper Kragh Christoffersen og Kenneth Thomsen - Foto: René Lind Gammelmark

I uge 12 i år startede Hotel Hedemarken et tilbud på Tapas menuer op, hvor der for hver tapas menu til to personer for 500,- kr, hvor der var en flaske vin med, gik 100,- kr. til Rideklubben. Man kunne også bestille til færre end 4 personer, dog uden vin. Her blev der doneret 25,- kr. pr. person der bestilte. Tilbuddet løb til den 31. oktober i år, og der blev samlet i alt 31.900,- kr. ind til Rideklubben.

Beløbet blev den 21. december overdraget af Hotelchef Kenneth Thomsen til bestyrelsesformanden for Grindsted Rideklub, Jesper Kragh Christoffersen.

Jesper Kragh Christoffersen og Kenneth Thomsen med donationsbeviset – Foto: René Lind Gammelmark

Rideklubben er i fuld gang med at lave en ny udendørs multibane der er 70×90 meter. De donerede penge skal bruges til den nye udendørs bane, blandt andet til hegn, der er et krav.

Vi er yderst taknemmelige for denne donation fortæller Jesper Kragh Christoffersen, og jeg vil gerne takke alle dem der har købt tapas menuer hos Hotel Hedemarken, for uden dem så var vi ikke helt hertil i dag.  

Banen der er 70×90 meter skal bruges til stævner og i dagligdagen, men typisk både dressur – og springstævner fremadrettet. Det er en stor bane, men det giver os nogle andre muligheder i forholdt til før med afholdelse af stævner. Vi kan have flere dressur baner på banen, både med opvarmning og konkurrence bane, og det samme gør sig gældende for spring.

Vi regner med at kunne tage banen i brug til foråret fortæller Jesper Kragh Christoffersen, der tilføjer at man med den nye bane har ambitioner om afholdelse af flere og større stævner, både dressur og spring stævner. Med den nye multibane, håber vi på at kunne gøre Grindsted Rideklub mere attraktiv, både i dagligdagen med mere aktivitet, og selvfølgelig også for spændende stævner i fremtiden.

Jesper Kragh Christoffersen -Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner