GGIF’s 1. divisions håndboldherrer spiller søndag en vigtig kamp i Lynghallen

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF’s 1.divisions håndboldherrer får en svær kamp når de på søndag kl. 16.00 møder TM Tønder i Lynghallen.

Første kamp i denne sæson mellem de to hold foregik i Tønder. Det blev et nederlag efter en rodet affære, hvor Grindsted ikke spillede en god kamp.

GGIF er et andet sted håndboldmæssigt nu end den første kamp, og det skal de ud at vise på hjemmebanen. Trods et smalt nederlag til førerholdet fra Ringsted, så er holdet inde i en god periode. Det har resulteret i mange gode resultater. Holdet betaler dog stadig prisen for en vanskelig start, hvor der først kom point efter syv kampe. Derfor ligger drengene stadig langt nede i en yderst tæt 1. division. En sejr mod Tønder kan gøre, at holdet kravler flere pladser op i tabellen.

 

En meget afgørende kamp

Kampen er derfor afgørende for resten af sæsonen. Søndagens modstander er en af de hold, som GGIF skal kæmpe med om pladserne der sikrer endnu en sæson i landets næstbedste række.

Det kræver en kamp med stor koncentration og kynisme, når Tønders mange taktiske tiltag i løbet af en kamp, skal nedkæmpes. Sidst blev herrerne fra Grindsted mødt af et offensivt forsvar, der ødelagde rytmen i spillet, og det må ikke ske denne gang.

Angrebet for GGIF har haft en opadgående kurve, og den skal forsætte. Derfor har holdet trænet hårdt i vinterferien på at finde løsninger mod Tønders spil, så det kan blive til to point.

 

GGIF Håndbold håber derfor, at I kommer og bakker holdet op sammen med Grindsted Blue Army til mapen på søndag kl. 16.00 i Lynghallen skriver GGIF Håndbold.

Lions Nytårskoncert 2025