Hyggelig Sankt Hans aften i Sdr.Omme uden bål

Foto: Privatfoto

Fredag holdt Sdr.Omme Spejderne og Naturum Sankt Hans aften.

1000 tak til alle jer der trods afbrændingsforbuddet i Danmark, alligevel kom til årets Sankt Hans arrangementet i Naturrum i fredags. Det er dejligt, at der var opbakning, selvom afbrændingsforbuddet satte en stopper for bålet.

Kl. 17.00 slog vi dørene op til mad/drikke boden indrettet i Naturrums fællesrum, hvor der blev solgt kolde drikke, hjemmelavede frankfurtere fra Menys pølsemageri, hjemmebagte pølsehorn fra Multicenteret og Slush ice fra LD udlejning.

Det var godt gang i salget i mad/drikkeboden, som blev passet af repræsentanter fra spejderbestyrelsen, Naturrum bestyrelsen og All Quinder. Grill mestrene udenfor var Per og Benny, som er repræsentanter fra All Knejter.

All Quinder og All Knejter er en flok kvinder og mænd fra Sdr. Omme og omegn, der altid er flinke til, at give en hånd med, når der afholdes arrangementer i spejder- og Naturrum regi.

Aftenens live musik blev leveret af Flemming og Karina, der var god sommerstemning, hygge og snak ved bordene under mastesejlet, og rundt omkring på Naturrums grønne udearealer. Mange tak til Flemming og Karina for jeres dejlige sang og musik.

Foto: Privatfoto

Kl.19.00 bød Jan Noer Baandrup velkommen (Jan er rep. fra spejderbestyrelsen), han bød velkommen til Mogens Jørgensen, som var aftenens ”bål”taler. Mogens er én af Sdr. Ommes byrådsmedlemmer i Billund Kommune. Mogens holdte en herlig humørfuld tale, om bl.a. datidens hekse og nutidens hekse. 

Foto: Privatfoto

Det alternative farvestrålende bål med heks, som hele aftenen pyntede på bålpladsen, var lavet af Sdr. Omme Spejderne, tak for jeres kreative indsats.

Stor tak til alle jer, der har hjulpet til med at planlægge og holde Sankt Hans 2023  –  en Sankt Hans som vi vil huske, som dengang hvor vi ikke måtte brænde bål skriver Lisbeth Arvad på vegne af  Sdr. Omme spejderbestyrelsen og Naturrum bestyrelsen og ønsker alle en god sommer.

 

Kontorbutikken refurb banner