Ombygningen af Billund Centret bliver udskudt til september

Ombygningen af Billund Centret bliver udskudtBillund Centret - Foto: René Lind Gammelmark

Ombygningen af Billund Centret skulle allerede nu have været i gang. Men på grund af en teknisk udfordring, bliver det udskudt til september 2023. Borgerservice holder åbent frem til ombygningen.

 

Billund Centret skal renoveres, så det mange år frem kommer til at danne gode rammer i byen. Ombygningen skulle efter planen være gået i gang nu. En teknisk udfordring betyder, at det bliver skubbet til september skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Borgerservice i Billund skulle have været midlertidigt lukket nu, men det bliver også skubbet. Derfor holder Borgerservice åbent som vanligt fra nu og frem til ombygningen går i gang. Dog er der lukket i forbindelse med sommerferie i uge 29, 30 og 31.

– Nogle gange kan der desværre opstå tekniske udfordringer. I dette tilfælde betyder det, at ombygningen bliver skubbet i 10 uger. Det er til gengæld positivt, at vi på trods af den tekniske udfordring alligevel relativt hurtigt kan komme i gang med ombygningen, siger områdechef for Teknik & Miljø i Billund Kommune, Bo Schjødt Andersen.

Det er tekniske udfordringer i et udbudssystem som betyder, at ombygningen bliver udskudt. Billund Kommune har efter anbefaling fra en advokat besluttet, at byggefirmaerne skal sende deres bud på ny. Formålet er at sikre en gennemsigtig og ordentlig proces.

Efter planen bliver Billund Centret indviet på ny i juni 2024.