Storsponsor har store planer med Speedwaycenter

Storsponsor har store planerGrindsted Speedway Center - PR-Foto

Storsponsor Paw Kristensen har flere idéer til at styrke økonomien omkring speedwaysporten i Grindsted. En af dem er at Grindsted Speedway Center skal kunne bruges til andet end motorsport.

Paw Kristensen fortæller: Det er ingen hemmelighed at stort set alle speedwayklubber i Danmark lider under en ret dårlig økonomi, hvilket også er gældende for Grindsted.

Hvis man vil skabe et bedre økonomisk fundament og en bedre balance imellem sport og økonomi i danske speedway klubber er man nødsaget til at finde nye indtægtsmuligheder som derved bidrager til sporten. 

I takt med at Grindsted Speedway Center bliver renoveret ser jeg i høj grad muligheden for at centeret kan bruges til koncerter og events. 

Det kunne f eks være en Country & Western dags festival, hvor der er faste afgange med bus fra Grindsted Station til Grindsted Speedway Center, selvfølgelig inkluderet i billetprisen. Hovednavne kunne være Jakob Dinesen mfl. 

Som i alt andet handler det dybest set om at kunne se mulighederne i stedet for begrænsningerne, hvilket folk desværre ofte kommer til hvis de færdes i det samme miljø med de samme mennesker hver dag. 

I Grindsted er der allerede et godt forbillede i denne sammenhæng, da Musik i Gryden i mange år jo har bidraget væsentligt til GGIF’s økonomi. 

I første omgang skal centeret dog fortsat renoveres så forholdene kan bære et event af denne kaliber slutter Paw Kristensen i pressemeddelelsen.

 

 

 

Storsponsor har store planer

Grindsted Speedway Center – PR-Foto

 

Kontorbutikken refurb banner