MAGION Fitness tilbyder nu EGYM træning

De nye EGYM maskiner - Foto: René Lind Gammelmark

MAGION Fitness har fået nye maskiner stillet op  blandt andet 8 helt nye EGYM digitalt styrede maskiner.

Charlotte Bahnsen – instruktør og tovholder på det nye projekt i MAGION Fitness, EGYM maskiner. Noget af det Charlotte har arbejdet med er hvordan maskinerne skulle placeres i Fitnesscentret. Vi arbejder meget på at få alle nuværende fitnessmedlemmer og nye fitnessmedlemmer til at komme ind og komme i gang med at bruge de nye maskiner der er unikke i forhold til at træne.

 

Charlotte Bahnsen er tovholder og instruktør for EGYM – Foto: René Lind Gammelmark

Betaler et engangsbeløb

I MAGION Fitness betaler medlemmerne et månedligt abonnement. For at bruge de nye maskiner betaler man et engangsbeløb på enten 199,- kr. for den lille pakke hvor man får en introduktion til maskinerne. Den anden pakke til 299,- får man lidt mere med (Cardiotest, fleksibiliteststest, måling af muskelmasse og fedtprocent, måling af væskebalance, samt body-age). 

Når man har betalt engangsbeløbet og betaler sit medlemskab, kan man bruge maskinerne frit i alle former for medlemsskab.

Foto: René Lind Gammelmark

Har investeret i fremtiden

MAGION har investeret i fremtiden ved at købe nogle nye maskiner. På den måde giver man medlemmerne nogle flere muligheder. Det har betydet at man har justeret på medlemspriserne. Der er købt maskiner ind til det nye EGYM setup. Der er også købt et par nye cykler og et par nye løbebånd. Medlemmerne er glade for de nye maskiner fortæller Charlotte Bahnsen.

Der er flest der træner i perioden fra Januar til maj. I Januar har vi også fået flere nye medlemmer – sidste år var der rigtig mange nye medlemmer i perioden fra januar til maj forklarer Charlotte.

Foto: René Lind Gammelmark

EGYM systemet er intelligent

Når man opretter en bruger i EGYM systemet, bliver man målt og vejet, i den computer der styrer det hele sidder der et kamera som kan analysere brugeren. Det betyder at den måler højde, og hvordan ens krop er bygget, med benlængde, armlængde mv. Det betyder samtidig at når et medlem så kommer hen til en maskine og logger på via sit armbånd, så bliver maskinen indstillet til den enkelte person. På den måde bliver sæde højde og håndtagshøjde indstillet. Man får dermed mest muligt ud af træningen. EGYM styrer også hvor meget vægt der skal på belastningsdelen.

Touchskærm på EGYM maskiner – Foto: René Lind Gammelmark

MAGION Fitness app

Når man har været det igennem den første gang, kan man installere en MAGION Fitness app. I appen kan man se hvordan man forbedrer sig selv, hvordan man bliver stærkere. Der er også mulighed for at se hvordan de andre medlemmer klarer sig . Man samler point på maskinerne, de bliver lagret i appen. Der er også mulighed for at vælge en privatindstilling så de andre brugere ikke kan se det. Man kan også koble andre enheder som f.eks. et fitness ur – og på den måde føre point ind i appen.

Maskinerne i EGYM rummet kører i et interval, så man faktisk køre en slags cirkel, hvor man går rundt mellem de forskellige maskiner. En omgang tager 15 minutter, to omgange tager 31 minutter. Der er et minut fra et forløb er slut til et nyt starter. Her tørrer man maskinen af og går over til den næste maskine, hvor man bruger sit armbånd til at logge på. På den måde skulle man ikke kunne opleve at man kommer til at stå og vente. 

Når medlemmerne tager to omgange i EGYM, så har man faktisk kørt den tid man skal – men man må gerne tage 3-4 omgange hvis man har lyst til det.  Når man tager 2 omgange f.eks. 3 gange om ugen, så får Fitnessmedlemmet god virkning af træningen mener Charlotte Bahnsen

Her er det Hanne Schultz der træner på en af de nye maskiner – Foto: René Lind Gammelmark

Hvad er EGYM ?

Egym er et elektronisk træningskoncept, som sikrer kvaliteten af din træning, og er velegnet for folk i alle aldre og på alle niveauer.

Maskinerne indstilles automatisk til brugeren. Der er touchskærm på maskinerne, så du bliver guidet undervejs under din træning, og dermed sikres det at man udnytter maskinen optimalt. Det er lidt som om at have en personlign træner med ved hver eneste træning

Du kan læse mere om MAGION’s EGYM ved at klikke her

 

Helene Daugaard Schröter – Foto: René Lind Gammelmark

RikkeVinbech – Teamleder hos MAGION Fitness –  Foto: René Lind Gammelmark

Her er det Hanne Schultz der træner på en af de nye maskiner – Foto: René Lind Gammelmark

De traditionelle fitnessmaskiner – Foto: René Lind Gammelmark

De traditionelle fitnessmaskiner – Foto: René Lind Gammelmark

De traditionelle fitnessmaskiner – Foto: René Lind Gammelmark

Vægtklodser – Foto: René Lind Gammelmark

De traditionelle fitnessmaskiner – Foto: René Lind Gammelmark

 

Kontorbutikken refurb banner