Højskolesang med Troels Gydum

Højskolesang med Troels GydumTroels Gydum - Foto: René Lind Gammelmark

Så er der atter Højskolesang i Kirkehuset, og denne gang er det Troels Gydum, som vælger dagens sange.

Kirkehuset inviterer indenfor til fællessang fra Højskolesangbogen. Det er personer med tilknytning til lokalområdet, der fortæller om de sange, vi synger, og denne gang er det Troels Gydum, som er dagens gæst.

Troels kommer oprindelig fra Frederikshavn – men endte af uransagelige grunde i Grindsted som lærer på den daværende Grindsted Kost- & Realskole i oktober 1979.

Efter endt studentereksamen fra Frederikshavn Gymnasium gik erhvervskarrieren via Th. Langs Seminarium i Silkeborg over nogle år i folkeskolen, 17 år på kostskolen og afslutningsvis forskellige stillinger som hhv. pædagogisk konsulent på den daværende Danmarks Lærerhøjskole/Danmarks Pædagogiske Universitet i Haderslev samt viceskoleleder på Sommersted Skole – og lige op til pensionen en administrativ lederstilling i kostskoleverdenen.

Troels fortæller: ”De seneste mange år har jeg i min fritid været aktiv i Ældre Sagen i Grindsted – senest som formand fra 2018 – 2023. Til ”mit” arrangement med sange fra Højskolesangbogen har jeg valgt nogle, der knytter sig til specielle øjeblikke/perioder i mit liv – og kort at fortælle, hvorfor de kom til at betyde noget for mig.”

 

Alle er velkomne til en times Højskolesang tirsdag den 26. marts kl. 17.00 i Kirkehuset, Grindsted.

Kontorbutikken refurb banner