Grill 22 på Nørregade i Grindsted åbner på torsdag

Grill 22 på Nørregade i GrindstedDer er kommet ny dekoration i de fleste af vinduerne på facaden - Foto: René Lind Gammelmark

Grill 22 på Nørregade i Grindsted åbner nu efter renovering af tag og loft i Grillbaren.

Thao Tan og Trung Le har haft Grill 22 de sidste 23 år. Taget var blevet utæt så den 3. marts lukkede de grillbaren for at få nyt tag og loft på Grillbaren der var planlagt til at skulle være lukket i en månedstid.

Grill 22 på Nørregade i Grindsted

Der er blevet sat nyt loft op, ny ventilation og så er der blevet malet – Foto: René Lind Gammelmark

Der er mange der har været gået forgæves imens vi har fået grillbaren renoveret. Det er Tømrermester Martin Moen i Grindsted der stået for renoveringen af tag og loft og ny ventilation, og vi er glade for at vi allerede nu er klar til at åbne forklarer Thao Tran.

Da Netavisen Grindsteds udsendte var forbi, havde Thao Tran og Trung Le deres barnebarn Milas Le Fabricius Storm med sig.

Grill 22

Thao Tran, Trung Le og Milas Le Fabricius Storm – Foto: René Lind Gammelmark

Er klar til at åbne torsdag den 28. marts 2024

Vi er klar til at åbne på torsdag kl. 11. Det kan godt være der lige mangler at få nogle nye produkter ind i Grillbaren men det kommer. Vi skal også have et nyt menukort lavet forklaer Thao Tan.

Vi har fået det meste af grillbaren malet indvendigt, der mangler lige lidt malerarbejde endnu, og der mangler også noget malerarbejde udenfor, men det kan vi først få ordnet når det bliver ordentlig tørvejr igen.

Vi har også foretaget ekstra rengøring i forbindelse med renoveringen, så lokalerne står flotte igen forklarer Trung Le.

Grill 22 på Nørregade i Grindsted

Der er kommet ny dekoration i de fleste af vinduerne på facaden – Foto: René Lind Gammelmark

 

Kontorbutikken refurb banner