Foredrag med forfatter Iben Mondrup i MAGION Biblioteket

Foto: Isak Hoffmeyer

Den 22. november kl. 19.00 er der foredrag med forfatteren Iben Mondrup i MAGION Biblioteket, mødelokale 2. 

Iben Mondrup, der bl.a. har vundet DR Romanprisen, vil i foredraget tage udgangspunkt i sin nyeste roman: ”Vi er brødre” Iben Mondrup vil bl.a fortælle om sit forfatterskab og om sin nye roman “Vi er brødre”, der udkom i september.

Iben Mondrup er skønlitterær forfatter, født i 1969 i København. Fra hun var tre år gammel boede hun i Grønland i hhv. Qasigiannguit, Qeqertarsuaq og Nuuk. Som attenårig rejste hun til Danmark.  Iben debuterede som romanforfatter i 2009 med Ved slusen på det grønlandske forlag milik publishing. I 2012 udkom En to tre – Justine på Gyldendal. Romanen er solgt til USA. Hendes tredje roman, Store Malene, udkom 2013.

2014 udkom GODHAVN som blev nomineret til Læsernes bogpris, Weekendavisens Litteraturpris og DR Romanprisen, som bogen vandt. GODHAVN er solgt til Holland og Frankrig.

KARENSMINDE fra 2016 vandt BLIXENPRISEN 2017 for årets skønlitterære udgivelse. 

Foredraget vil tage udgangspunkt i Iben Mondrups nyeste roman ‘Vi er brødre’  Vi er brødre (september 2018)

Vi er brødre er en historisk roman som udspiller sig i årene efter 2. verdenskrigs afslutning i den danske provinsby Frederikshavn. Den fortæller historien om to vidt forskellige brødres opvækst og indgange til det tidlige voksenliv, i skyggen af de voldsomme forandringer og de stadig aktive traumer som krigen har påført drengenes familie.

Torsdag d. 22 november kl. 19.00
MAGION Biblioteket, mødelokale 2

Billetter á 50 kr. kan købes på www.billundbib.dk/mondrup

Kontorbutikken refurb banner