Sidste chance for Engsøløb til ordinær pris

Engsøløbet fortsætterStarten til 7.5 km ruten i 2023- Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Sidste chance for Engsøløb til ordinær pris er fredag ved midnat

 

Eftertilmelding helt frem til opvarmningen

I modsætning til gamle dages Engsøløb med tilmeldinger med brevpost og crossede checks kan nutidens Engsøløbere melde til helt frem til opvarmningen før løbet på søndag på søndag, den 2. juni, kl. 10.30. Men målstregen for tilmelding til de billigste priser nærmer sig, påpeger løbschef Erik Holme Bertelsen med nu fire dage til løbsstart.

– Vi vil gerne give en glad og sund oplevelse i et stort fællesskab til vor by, vor egn og til  motionsløbere og atleter udefra. Derfor tilbyder vi også et af de billigste løb, du kan deltage i. 90 kr. for voksne, det halve for børn.

– Det bliver oven i købet endnu en god søndag. Vejrudsigten lover 21 grader og sol. Perfekt løbevejr.

– Alligevel er der altid nogen, der foretrækker at beslutte sig i sidste eller næstsidste øjeblik. Og dem ta´r vi også gerne imod. Men til en lidt højere pris. Så ved midnat, når fredag bliver til lørdag, stiger prisen til 140 kr. for voksne og igen det halve for børn, oplyser løbschefen.

– Uanset hvad du vælger, glæder vi os til at se dig. Hvis du før har været med til Engsøløbet & har haft en go’ oplevelse, så skynd dig at få meldt dig til. Hvis du vil prøve kræfter med et nyt løb, så vær velkommen. 

– Og hvis du har gode venner, familie, kolleger, skolekammerater, naboer eller andre, du vil dele en glad og sund løbeoplevelse med, så prik dem på skulderen med en opfordring til at få sig meldt til dette års Engsløb. Vi vil gerne være flere, fastslår løbschefen

 

Fakta:

Engsøløbet søndag den 2. juni kl. 10.30 bliver det 47. i rækken.

Atletikklubben Heden og Grindsted Motion arrangerer i fællesskab.

Det første Engsøløb i 1976 samlede beskedne 60 løbere, og løbet var ganske lille i resten af sit første årti. Men da motionsbølgen rullede i 1980’erne, voksede Engsøløbet til det klart største i en større omegn. Ved 25 års jubilæumsløbet i 2000 var det endda Midtjyllands største med 1.846 deltagere, heraf mange fra firma-, skole- og familiehold.

Før de to års coronapause, i 2019, fuldførte knap 600 løbere. I 2022 deltog 327 og i fjor 385.

Vestjysk Bank har været med alle årene som hovedsponsor, oprindeligt som Grindsted Sparekasse og siden som Den jyske Sparekasse.

To ruter, klassikeren på 7,5 km samt den korte 2 km-rute for begyndere og hurtigløbere.

Tilmelding på sportstiming.dk senest 31. maj. Eftertilmelding helt frem til start.

 

Mere info på Facebookgruppen Engsøløbet 2024

Kontorbutikken refurb banner