Ugens Film Uge 24/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

 

Ugens Film Uge 24/2024 i Grindsted Kino er filmene Civil War, Hit Man og The Garfield Movie

 

Civil War – Spiller: 10. – 12. juni

Krigsfilmen ‘Civil War’ er instrueret og skrevet af den visionære filmskaber Alex Garland. Historien udspiller sig i et fremtidigt USA, der befinder sig i en tiltagende borgerkrig.

 

Ugens Film

PR-Foto

Hit man – Spiller: 13. – 16.  juni

Action-komedien ‘Hit Man’ har Top Gun: Maverick-stjernen Glen Powell i hovedrollen, ligesom han har været med til at skrive historien.

Gary Johnson (Powell) er den mest eftertragtede professionelle lejemorder i New Orleans. Men hvis man betaler ham for at dræbe en utro ægtefælle eller en voldelig chef, sidder man i saksen – han arbejder nemlig undercover for politiet. 

Da en desperat kvinde forsøger at hyre ham til at myrde sin voldelige mand, bryder han alle regler og ender ikke bare med at tale hende fra det, han falder også for hende. Snart er Gary viklet ind i en kædereaktion af skuespil, bedrag og mere eller mindre kriminelle handlinger. 

PR-Foto

The Garfield Movie –  Spiller: 15. – 16.  juni

Efter et uventet gensyn med sin for længst forsvundne far – den lidt sarte gadekat Vic – tvinges Garfield og Futte af alle mulige omstændigheder  væk fra deres meget magelige liv hos Harald for at slutte sig til Vic i planlægningen af et fuldstændig vanvittigt røveri!

Det bliver starten på det vildeste eventyr nogensinde for inde-katten Garfield. 

 

PR-Foto

 

Ugens Film

 

 

outletmesse2024