Sussi & Drengene kommer til Sommermusik på Torvet

Sussi & DrengeneSussi & Drengene - PR-Foto

Sussi & Drengene kommer til Sommermusik på torvet på fredag fra kl. 15 til 18

Med Sussi & Drengene er der lagt op til fest, farver og god stemning.

Publikum kan glæde sig til at synge med på (og måske tage en sving-om til) hits som Så længe jeg lever, Kald det kærlighed, Smilende Sussi, Himmelhunden, Sommer & Sol, Bad Moon Rising, Sikken fest, Papirklip, Kvinde min, etc. Måske leverer Sussi et par af hendes legendariske benspjæt – så’ der fest!

I mange år var det folkekære nordjyske par Sussi & Leo en institution i dansk underholdning. Efter Leos alt for tidlige død har Sussi valgt at fortsætte turnélivet. Det gør hun sammen Sussi & Leos mangeårige trommeslager Thomas Ehrenreich og ny mand på holdet Kim Karmark Petersen på keyboard. Tilsammen hedder de “Sussi & Drengene”.

Konceptet er som vi kender det, og som gjorde Sussi & Leo til ikoner i dansk underholdning i en lang årrække: Fest, farver og god stemning. Sussi & Drengene disker op med repertoire, der er målrettet det voksne publikum, og hvor Sussi & Drengene tilpasser optrædenen til publikum og stedet.

Sussi & Drengens optræden bliver krydret med muntre bemærkninger og anekdoter, ligesom Sussi sandsynligvis leverer et par af hendes legendariske benspjæt!

 

Det er fredag den 26. juli kl. 15.00 – 18.00, og det foregår som altid på Torvet i Grindsted.

Arrangementet er igen en gratis koncert og det kan kun lade sig gøre pga. støtte fra Billund Kommune og GEV. Vi fra arrangørernes side er meget taknemmelige for støtten, der gør at vi kan være med til, at skabe liv i Grindsted Bymidte.

Vi tror, at der kommer rigtig mange gæster, og da vi har et begrænset antal stole, er man velkommen til selv at medbringe en festivalstol skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner