Politiet: det har været nogenlunde som sidste år på Vorbasse Marked

Arkivfoto: Kim Matthai Leland (Politi.dk)

Det har været nogenlunde som sidste år på Vorbasse Marked for Sydøstjyllands Politi

Sådan forklarer Politikommisær Mich Klausen fra Sydøstjyllands Politis Patruljecenter i Vejle, de opgaver Politiet har haft i forbindelse med Vorbasse Marked 2024

 

Voldssager

Torsdag fra kl. 21.00 til 21.15 ved tivoliet får 15 årig mand fra Grindsted der har fået knytnæveslag på venstre side af baghovedet. Der er en mistænkt som skal afhøres.

Fredag ved 22.30 tiden ved SuperBrugsens parkeringsplads blev en 20-årig mand fra Daugaard overfaldet af 2 gerningsmænd. Den ene tager kvælertag på den 20-årige, mens den anden tildeler slag og skub. De to gerningsmænd der er sigtet er en 27-årig mand fra Give, og en 27-årig mand fra Billund.

Fredag kl. 23.15 blev en vagt – 55 årig mand fra Varde blev nikket en skalle ved Samarit teltet. En 16 åring mand fra Jelling er blevet sigtet. Gerningsmanden blev tilbageholdt og herefter afhentet af hans mor.

Fredag kl.00.12: En 41-årig mand fra Årre får knytnævelag på højre kind ved ølteltet af en 34-årig mand fra Kolding 

Fredag kl.00.13: En person blev tildelt spark omkring lænden på Spejder camp. Det drejer sig om en mand 27 årig mand fra Løgumkloster. Gerningsmanden er kendt, men endnu ikke sigtet.

Søndag 01.00 En 18-årig mand fra Vejle blev antastet af 2 ukendte gerningsmænd. Den ene holder ham fat i kraveøjet, hvorefter han af to omgange bliver skubbet omkuld. Vi ved ikke hvorfor det er sket forklarer Mick Klausen.

Søndag kl. 14.08 får vi en anmeldelse om en hændelse hvor en 20 årig mand fra Odense, lørdag kl. 01.30 er blevet slået med knytnæve i ansigtet af en ukendt gerningsmand. Gerningsmanden er 30-35 år gammel, kraftig af bygning, 170-180 cm høj. Lys i huden. Kronraget skaldet. Har tatoveringer på begge arme. Taler etnisk dansk. Har sort t-shirt på.

 

Hærværk

Torsdag kl. 01.32 ud foran Politiets kommandostation på Vorbasse Marked. Politiet bliver gjort opmærksomme på at der er en person der står op hopper på deres patruljevogn der holder på Hovborgvej. Hærværksmand er gået hen over kølergitter, forrude, tag og bagrude hvorved bagrudeviskeren blev ødelagt. Vi får ved hjælp fra borgere udpeget en 20-årig mand fra Gadbjerg. Manden erkender han har været oppe og kravle på politibilen i spøg. Han bliver sigtet for hærværk

 

Spritkørsel & Narko

Torsdag kl. 19.36 En 39-årig mand fra Vorbasse blev taget på Hovborgvej kørende på traktor påvirket af alkohol. 

Torsdag kl. 20.50 Påvirket af narko. Anholdt og taget med til blodprøve.

Fredag kl. 19.20 – lille knallert med konstruktive ændringer. Føreren var en 39-årig mand fra Brande, der har fået frakendt kørekort til knallert. Der blev taget en blodprøve, og blev ligeledes sigtet for at køre knallert med konstruktive ændringer.

Lørdag 02.35 blev en 24-årig mand fra Vejen stoppet på Bækkevej. Han blev taget med for at få taget en blodprøve pga. spirituskørsel.

 

Sigtelser for at have Euforiserende midler

Fredag kl. 00.35 i Ølteltet – En 29-årig mand fra Vejle blev sigtet for besiddelse af 0.12 gram kokain. Han blev vurderet påvirket da patruljen talte med ham og derfor blev han visiteret.

Søndag 00.10 fik vi at vide at der måske var nogen der solgte narko. Da Vi kommer frem møder vi en 19-årig mand fra Jordrup. Manden har 0.7 g kokain og 1.5 gram hash. Det erkender manden og bliver sigtet for besiddelse. Vi møder flere, men ikke nogen der havde Euforiserende midler.

 

Automatisk Trafik Kontrol (Hastighed) fredag og lørdag 

Fredag fra kl.7.25 – 12.45 målte vi 1292 køretøjer, hvoraf 6 blev målt til at køre for hurtigt. Den ene kørte over 70 km/t i byzonen, hvilket giver et klip i kørekortet.

Lørdag fra kl.7.30 -13.00 målte vi  1526 køretøjer – 6 heraf kørt for hurtigt – ingen klip

Kontorbutikken refurb banner