Fuckdale Havefest er Hejnsvigs hyggeligste havefest

Fuckdale Havefest er Hejnsvigs hyggeligste havefestHenrik og Flemming igang med at lave nogle nye skilte klar - Foto: René Lind Gammelmark

Fuckdale Havefest er Hejnsvigs hyggeligste havefest – sådan siger Flemming og Henrik da de fik besøg af Netavisen Grindsted

For 7. gang bliver der afholdt Fuckdale Havefest på pladsen ved Hejnsvig Fodboldgolf på Fugdalvej 4 udenfor Hejnsvig. 

Det er en blandet skare af publikum, der gæster havefesten, og det er ikke kun folk fra Hejnsvig og lokalområdet, der kommer til festen, forklarer Flemming Marquardt og Henrik Terp Kristensen, der sammen med deres familier (koner og børn) udgør holdet bag Fuckdale.

Pladsen set ovenfra sidste år – Foto: Peter Henning Jensen

Ingen festival uden frivillige hjælpere

Ud over Flemming, Henrik og deres familier er der lige omkring 50 frivillige hjælpere der har forskellige opgaver i løbet af festivalen. Randi Marquardt fortæller, at der på hjælpergruppen på facebook messenger er omkring 50 personer tilknyttet. Nogle af dem har været med mange gange, mens andre er nye der er kommet til.

Dartklubben i Hejnsvig hjælper også – de kommer søndag og hjælper med at rydde op efter festen.

 

Lokale sponsorer og indkøb

For os handler det meget om det lokale forklarer Flemming og Henrik.  Vi har lokale sponsorer som A-boring og Bekks Design.   Vi handler også ind lokalt. Dagli’Brugsen Hejnsvig, Hancock Depot Hejnsvig er blandt leverandørerne der også tæller Hejnsvig Forsamlingshus, der sørger for at stege flæskesteg til vores flæskestegsburgere. Derud over er der mange andre lokale kræfter tilknyttet Fuckdale Havefest.

Dronefoto fra 2023 – Foto: Peter Henning Jensen

Hovednavnet i 2024

Årets hovednavn er Back to Back, der stiller med et fuldt liveband med 6 medlemmer. De spiller de mange hits fra 90’erne og der er syng med garanti lover Flemming og Henrik.

De første par år var der mere rock, men nu er musikgenren lidt mere blandet, både rock, country og pop. 

Vi får også besøg af The Midnight Special der er et country rockband – det rykker vildt mener Flemming og Henrik.

De to arrangører glæder sig også til Stövregn (upcoming band der spiller egne danske numre i folk/rockstil) og Them Bumper Cousins fra Århus, der spiller redneck country og 50’er og 60’er rock’n roll. Them Bumper Cousins har tidligere spillet i Travbyen i Billund. Også er der jo de to semilokale bands TAKEOFF og Partybussen, som virkelig kan få festen i gang, hvor der bliver rig mulighed for både at synge og danse med.

Det bliver Karen og Leon , der som tidligere år åbner festen – det er både tradition og hygge.  

Vi har prøvet på at indrette pladsen så den er både hyggelig og hjemlig, noget der lige passer til en havefest for et voksent publikum.

På pladsen er der nogle overdækkede pladser med borde og bænke – i år har vi udvidet med et sted – så vi nu har 3 steder man kan sidde hvis solen er for skarp forklarer arrangørerne

 

Skal ikke være for dyrt

Det er jo dyrt at gå til festival normalt, og det skal ikke være det der afholder folk fra at kommet til Fuckdale Havefest. Prisen er kun 249,- kr.   Selv om budgettet til musikprogrammet er mere end fordoblet i forhold til sidste år, så holder vi priserne på sidste års niveau. Vi håber derfor på den måde at kunne trække endnu flere hertil forklarer Flemming og Henrik.

 

Firmafester, gadefester  og venner i flok

Nogle af vores gæster kommer i flokke, det kan være nogle venner der følges ad, folk der holder gadefest, eller et firma der har inviteret personalet til fest.  Om man kommer en eller flere, så er der altid plads når man har købt billet.

 

Billetter kan købes via hjemmesiden fuckdale.dk her kan du også læse mere om Fuckdale Havefest, og du kan også se mere på Fuckdale Havefest’s facebookside

Herunder kan du se billeder fra Fuckdale Havefest 2023

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Fuckdale Havefest for sjette gang

Foto: Johny Madsen, JMD.dk

Dronefoto – Foto: Peter Henning Jensen

Læs også:

Fuckdale Havefest for sjette gang – se de mange billeder

Kontorbutikken refurb banner