Liva Klitgaard Brink – 40-års jubilæum hos IFF

Liva Klitgaard BrinkLiva Klitgaard Brink - Foto: Jette Seidenschnur

Liva Klitgaard Brink, Project & Portfoliomanager fra Hejnsvig, havde torsdag den. 1 august 40 års jubilæum hos IFF Grindsted.

 

Liva startede august 1984, hvor hun blev ansat som teknisk assistent i Enginering, hos det der dengang hed Grindsted Products.

Her bestod hendes arbejdsopgaver primært i at bistå med udarbejdelse af dokumentation og tegningsmateriale, vel at mærke på analog tegnebord med blyant og tush.

Liva var med til at implementere virksomhedens første elektroniske tegnesystem Cadam, og blev senere projektleder for diverse projekter, blandt andet stod Liva for implementeringen af Grindsted fabrikkens MOC process (Management Of Change), som er en del af vores ledelsessystem.

Liva Klitgaard Brink er del af en global organiseret projektorganisation, hvor hun udgør en vigtig del af det Danske Engineering Team.

Liva har via sit store energiniveau, drive, og ikke mindst forandringsparathed, i den grad formået at følge med tiden. Hun har grebet de muligheder, der er opstået, og herigennem høstet både award og forfremmelse i sit virke på Grindsted fabrikken.

Jubilæet fejres fredag den 9. august med reception kl. 09.30.

Kontorbutikken refurb banner