Cyklede 888 km for at komme i LEGO House

Cyklede 888 kmFoto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

En Hollandsk familie cyklede 888 km for at komme i LEGO House.

Man må alligevel være noget pjattet med LEGO, hvis man cykler 888 km for at komme i LEGO House i Billund. Det er dog ikke desto mindre, hvad en hollandsk familie netop har gjort – 16 dage på cykel fra Holland til Billund.

Farmand Joris Korbeeck ankom dog selv til Billund på cykel sammen med to af sine børn på 10 og 12 år. Hans hustru og yngste barn var også med på turen, men konen styrtede på cyklen et sted i Tyskland og brækkede armen. Dermed var turen slut for hendes vedkommende og mens hun og det yngste barn vendte snuden hjemad, fortsatte resten af familien nordpå.

10 dage gennem Tyskland og herefter med flere stop i Danmark, hvor turen gik over Sylt, Rømø og Esbjerg – inden ankomsten til Billund mandag eftermiddag.

Længselsfuldt stod børnene og kiggede på LEGO House, som familien har booket tid hos onsdag fra kl. 10, for nu var de endelig nået frem:

– Vores hus derhjemme er fyldt med LEGO, så vi glæder os rigtig meget til at skulle derind, lød det fra de to børn.

Familien tager dog ikke cyklen hjem igen. Efter aftale med en lokal cykelhandler, pakkes cyklerne ned og sendes hjem til Holland, mens de seje familie hopper på et fly hjem på fredag.

Kontorbutikken refurb banner