Ugens Film Uge 32/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 32/2024 i Grindsted Kino er filmene Deadpool 3, Mørkeland, Harald, den magiske blyant og Til verdens ende.

 

Deadpool 3 – Vises: 12. – 15. august

I superheltefilmen ‘Deadpool & Wolverine’ slår Wolverine sig sammen med Deadpool.

Vi finder Wade Wilson med sin tid som den moralsk fleksible antihelt Deadpool bag sig…indtil han pludselig befinder sig i en kamp for sin hjemverdens overlevelse og må klæde sig i den røde dragt igen – og overbevise en modvillig Wolverine for at hjælpe ham.

Ryan Reynolds igen er tilbage i titelrollen, mens Hugh Jackman ligeledes genindtager rolle som mutanten med metalkløerne fra X-Men-filmene for tiende gang.

PR-Foto

Mørkeland – Snigpremiere – Vises: 16. august

Den politiske thriller ‘Mørkeland’ en efterfølgeren til Kongekabale fra 2004 og er ligeledes baseret på en roman af Niels Krause-Kjærs. Således fortsætter historien om journalisten Ulrik Torp og giver samtidig en ny status på demokratiets tilstand i Danmark.

‘Mørkeland’ tager sin begyndelse, da Torp efter en fyringsrunde og længere tid på kontanthjælp ender i virksomhedspraktik på sin tidligere arbejdsplads, Dagbladet, hvor hans gamle kollega og nu chefredaktør, Henrik Moll, beder ham dække et mord på en ung fuldmægtig i Indenrigsministeriet. Sammen med to unge praktikanter kommer Torp på sporet af en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der ikke skyr nogen midler for at sikre sig, at magten bliver på de rette hænder.

Biografklub Danmark

PR-Foto

Harald og den magiske blyant – Vises den 18. august

Filmen ‘Harald og den magiske blyant’ er en familiefilm, der følger Harald, hvis blyant giver liv til alt, hvad han tegner. 

Zachary Levi (Shazam!) spiller den eventyrlystne Harald, der træder ud af bogens sider og ind i den virkelige verden, hvor han opdager at livet uden for hans skabelser er fyldt med udfordringer.  Hans pålidelige lilla farveblyant medbringer ikke kun sjov og ballade, men også uventede konsekvenser. Når magien bliver misbrugt, må Harold og hans venner bruge deres fantasi og kreativitet for at redde både den virkelige verden og deres egen.

PR-Foto

Til verdens ende – Vises den 17. og 18. august

Filmen ‘Til verdens ende’ er en western, hvori man kan se Viggo Mortensen som en dansk immigrant i 1860’ernes USA.

Viggo Mortensen, der debuterede som instruktør med filmen Falling, er igen at finde i instruktørstolen såvel som foran kameraet. Han får desuden selskab på rollelisten af Vicky Krieps, der er kendt fra film som Den skjulte tråd og Corsage

Hun spiller den selvstændige kvinde, Vivienne, der indgår i et forhold med den danske immigrant Holger Olsen. De starter et liv sammen i en lille landsby i Nevada. Den amerikanske borgerkrig skiller dem ad, da Olsen beslutter sig for at kæmpe for Unionen, og efterlader Vivienne alene i byen, der er kontrolleret af en korrupt borgmester, ranchejeren Alfred og hans søn.  Da Olsen vender tilbage, må de konfrontere de ændringer, krigen har medført. 

Biografklub Danmark abonnement

til den nye sæson 24/25 er nu til salg, kan købes i biografens åbningstid.

 

Ugens Film

Kontorbutikken refurb banner