Stort og alsidigt program til Grindsted Festuge 2024

Die Herren gav den gas i FestugeteltetFoto: René Lind Gammelmark

Stort og alsidigt program til Grindsted Festuge 2024 der tyvstarter torsdag i næste uge.

Der venter publikum et stort og alsidigt program, når Grindsted Festuge løber af stablen i uge 35.

Ja det er faktisk så stort, at vi starter allerede i torsdag i uge 34, for at have ordentlig plads til alle programpunkterne – men det er jo kun meget positivt! Det bliver et bredt og mangfoldigt udbud af aktiviteter og indslag – ja noget for enhver smag.

 

Og som idemand til festugen for efterhånden en del år siden, er det bare så fedt, at mange forskellige foreninger, virksomheder og organisationer nu planlægger efter, at netop deres arrangement skal ligge i uge 35, som en del af Grindsted Festuge. Nogle af arrangementerne er blevet til en tradition – mens andre måske kun skal være med den ene gang, og så popper der nyt op skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

 

Aktiviteter flere stedet

I lighed med andre år, så foregår en del af arrangementerne i Festugeteltet på Nørretorv, mens andre foregår på andre lokaliteter i Grindsted by.

Et eksempel på, at virksomheder også tager godt imod Grindsted Festuge er, at IFF har valgt at placere deres 100 års jubilæum med et stort åbent hus lørdag den 24 august på fabrikken på Tårnvej. Her forventer man, at mange vil besøge fabrikken, i lighed med det åbent hus de havde arrangeret, da de havde 90 års fødselsdag.

Samme dag er der også et stort internationalt gadeteater festival.

Die Herren gav den gas i Festugeteltet

Foto: René Lind Gammelmark

Et andet nyt og meget spændende punkt er, at der kommer Streetfood Festival til Grindsted Festuge.

Det er Mad & Kultur der arrangerer dette, som de gør med stor succes i andre byer rundt i landet, og nu kommer de til Grindsted. Foruden spændende madoplevelser, har de bl.a. også god underholdning med, som f.eks. Zididada og Rasmus Nøhr Trio.

Jeg vil ellers ikke gå ind og fremhæve det ene arrangement frem for det andet, idet de forskellige arrangører virkelig har lagt sjæl og kræfter i at skabe nogle helt fantastiske arrangementer – det ser vildt spændende og godt ud fortæller Jan Poulsen.

Det foreløbige program kan ses på hjemmesiden: www.grindstedfestuge.dk  

 

Der er superfedt, at folk i og omkring Grindsted gennem efterhånden mange år har taget så godt i mod Grindsted Festuge – og vi håber og tror på, at den 16. udgave vil blive et brag af en fest for hele kommunen lyder det i pressemeddelelsen.

Kontorbutikken refurb banner