Moving the World på hjul

Moving the World på hjulFoto: Hans Jørgen Kristensen

Moving the World på hjul cykelløbet kom til Billund lørdag eftermiddag

Det var Soroptimisterne i Danmark der i 1 uge cyklede på kryds og tværs igennem Danmark for, at samle penge ind til skolemad og skolegang for børn i Burkina Faso.

Man kunne vælge, at deltage på tre forskellige ruter  7, 13 og 20 km. Deltagelse kostede for børn under 12 år 20,- kr. og for voksne 50,- kr.

Flemming Rothmann sørgede for musikken.

Kl. 15.00 ankom MTW på hjul karavanen til Billund, hvorefter Helle Nørbygaard fra Soroptimistklubben holdt velkomsttale, efterfulgt af Borgmester Stephanie Storbank der holdt tale for de fremmødte.

Kl. 16.00 gik turen videre over Grindsted mod Varde og alle de tilmeldte cyklede med ud på de tre ruter.

 

Hvordan gik dagen så – det har vi spurgt Annette Rosendahl fra Soroptimisterne om

Det gik rigtig godt – dejlig opbakning, vejret var med os og mange var forbi og nød musik, kage og kaffe. Jeg vil vurdere, at vi i løbet af dagen havde 75-100 mennesker forbi.

Kl. 14.00 cyklede ca. 15 personer (lokale Soroptimister og andre der ønskede at støtte op) afsted fra Byens Plads for, at møde den lille Soroptimist “karavane” på 5 personer der cykler Danmark rundt den næste uges tid.

“Efter taler, musik, kage og hygge var batterierne igen ladet op og gruppen kørte ud af byen mod Varde fulgt af godt 25-30 personer – heriblandt Stephanie Storbank og hendes søn, nogle af vores lokale MTB piger, repræsentanter fra hhv. Billund Cykelmotion og Grindsted Cykel Motion. Dejlig dag og større opbakning end forventet. Vi er glade og tilfredse fra den lokale Soroptimist klub” lyder det fra Annette Rosendahl.

Netavisen Grindsted havde fotograf Hans Jørgen Kristensen på pladsen med kameraet.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.

Kontorbutikken refurb banner