Fællessang og Fællesspisning i MAGION

Sommermusik på TorvetTina Wiberg - Arkivfoto: Hans Jørgen Kristensen

Fællessang og Fællesspisning i MAGION – Torsdag den 22. August 2024

MAGION Grindsted inviterer til en aften, hvor fællesskab og hygge er i fokus.

Torsdag den 22. august 2024 byder vi på fællesspisning og fællessang – en kombination, der bringer byens borgere sammen og styrker det lokale sammenhold.

Aftenen starter kl. 18.00, hvor menuen består af glaseret skinke og hvide kartofler – en klassisk ret, der passer til alle aldre. Efter spisningen vil aftenen fortsætte med fællessang, som begynder kl. 19.30, ledet af Tina Wiberg.

 

Billetinfo:

Det er stadig muligt at købe billetter, men de skal købes senest onsdag kl. 12.00. Prisen er kun 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn, eksklusiv gebyr. Billetter kan købes online via MAGION’s hjemmeside.

 

Fællesskabets betydning,  

I en tid hvor vi ofte er optaget af individuelle aktiviteter, er det vigtigt at huske på styrken ved fællesskab. Arrangementer som dette er med til at bygge bro mellem generationer, skabe nye venskaber, og styrke båndene i lokalsamfundet. Fællessang og fællesspisning i MAGION giver os en chance for at være sammen om noget, der er større end os selv – at synge sammen, spise sammen, og ikke mindst at skabe fælles minder.

 

Kom og vær en del af noget helt specielt denne torsdag i MAGION. Vi glæder os til at se jer! skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner