LEGO bygger hub i København – åbner i 2027

LEGO bygger hub i København3D-visualisering: Danica Ejendomme /LEGO

LEGO bygger ny hub i København.  Koncernen vil åbne Copenhagen Hub i Postbyen.

LEGO Koncernen investerer yderligere i Danmark med byggeriet af en ny hub i København.

Hubben åbner i 2027 i The Samp, en bygning der i øjeblikket er ved at blive opført i Postbyen, tæt på Hovedbanegården i København.

Den nye Hub er en tilføjelse til det voksende hovedkvarter LEGO har i Billund, hvor flere end 5.900 medarbejdere er baseret. Der investeres desuden i to nye campusser i Billund.

 

3D-visualisering: Danica Ejendomme /LEGO

 

Niels B. Christiansen, adm. direktør, siger: 

“Det er vigtigt for LEGO Koncernen at have inspirerende arbejdspladser i de bedste lokationer, så vi fortsat kan tiltrække de rigtige talenter. I Danmark investerer vi både i vores hovedkvarter i Billund med to nye topmoderne campusser og den nye Copenhagen Hub. Med en central beliggenhed i Hovedstads- og Øresundsregionen, vil den nye hub gøre os i stand til at tiltrække talenter i verdensklasse til to fantastiske lokationer i Danmark.”

LEGO Koncernen bliver den eneste beboer af The Stamp, hvor der med 30.000 kvadratmeter fordelt på ni etager kan blive plads til op til 1.500 kolleger. Bæredygtighed er i højsædet gennem hele bygningen, der opføres med guldcertificering i henhold til DGNBs standard for bæredygtigt byggeri. Som alle øvrige LEGO kontorer bliver den nye Hub også udstyret med faciliteter i verdensklasse, som er designet med fokus på tilgængelighed og elementer, der fremmer samarbejde, kreativitet og leg.

The Stamp er en del af Postbyen, et nyt bykvarter, der byder på nye kontorer, boliger, restauranter, detailbutikker og wellness-faciliteter tæt på Københavns Hovedbanegård.

Udover Billund hovedkvarteret, har LEGO Koncernen i dag et kontor i Østergade og åbner endnu et kontor i Postgården på Løvstræde 1 (på hjørnet af Købmagergade) i september 2024. I alt vil disse to kontorer huse omkring 650 kolleger, mens The Stamp opføres. Kolleger på disse to adresser vil blive samlet i den nye hub, når den åbner skriver LEGO i en pressemeddelelse.

Copenhagen Hub bliver virksomhedens femte hub der herudover tæller Boston/Enfield (USA), London, Singapore og Shanghai. LEGO Koncernen har derudover 37 salgskontorer og fem fabrikker med to nye fabrikker på vej.

Kontorbutikken refurb banner