Markant Revyperson besøger Grindsted

Mickey Pless - PR-Foto

Opdateret den 25. august 2024:  AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER

Markant Revyperson besøger Grindsted tirsdag den 27. august

Det er en stor og markant Revy personlighed som gæster MAGION i Grindsted tirsdag den 27. august i forbindelse med Grindsted Festuge

Mickey Pless er både revydirektør for og kapelmester i Danmarks næststørste revy, Nykøbing Falster revyen.  Derudover spiller han til flere af landets mest populære kunstnere når de optræder rundt i landet.

Udover det har han med flere spændende initiativer og arrangementer også sat stor skub i det kulturelle liv på Falster som har betydet et stort besøgstal af gæster fra hele landet.

Alt det lå absolut ikke i kortene, for drengen fra Skovlunde blev i folkeskolen ikke spået mange chancer i sit liv fremover og slet ikke til at han kunne komme til at leve af sin store fritidsinteresse, musikken.

Men han har i den grad gjort alle skeptikerne til skamme.

Det er kort sagt en person der har mange spændende historier og anekdoter at fortælle.

Fra alle de sammenhænge han har deltaget i inden for både revy og underholdningsbranchen og ikke mindst den hårde vej han har kæmpet til hvor han med stor succes står i dag.

Grinet og livsglæden er i fokus og det hele bliver krydret med flere musikalske indslag idet Mickey Pless udover historierne også medbringer sit klaver.

Det er den nye forening Grindsted Revyens venner der står for arrangementet der foregår i MAGION med start kl. 19.30 med mulighed for at spise allerede kl. 18.

Kontorbutikken refurb banner