Høstgudstjeneste og høstmarked i Vestermarkskirken

Høstgudstjeneste og høstmarked i VestermarkskirkenPR-Foto: Vestermarkskirken

Høstgudstjeneste og høstmarked i Vestermarkskirken den 1. september

 

Søndag d. 1. september inviterer Vestermarkskirken alle interesserede til en festlig fejring af høsten på Nymarksvej 1 i Grindsted.

Høstgudstjenesten starter kl. 10.30 og er denne søndag en Alle sammen gudstjeneste for alle generationer. En gudstjeneste fyldt med sang, musik og refleksion i taknemmelighed over høstens afgrøder.

Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at købe af de grøntsager, frugter og blomster der har pyntet under høstgudstjenesten. Alt indtægt herfra vil gå til et specifikt missionsarbejde, som Vestermarkskirken i forvejen støtter.

Der er også mulighed for at købe frokost og nyde et godt selskab.

Dagen fortsætter herefter med et efterfølgende høstmarked for hele familien. Markedet byder på aktiviteter for børn og unge, samt udstillinger fra forskelligt missionsarbejde med mulighed for at købe forskellige ting med hjem. Herved er det muligt at støtte øvrigt missionsarbejde rundt om i verden.

Alle er velkomne til at deltage, uanset om man vælger at deltage fra starten af høstgudstjenesten eller ankommer senere for at opleve markedet og fællesskabet skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner