Grindsted Privatskole har fået ny legeplads

Dorthe Brinkmann giver her Christian Thorne gavebeviset - PR-Foto

Grindsted Privatskole har fået ny legeplads – den gamle var næsten 15 år

Der var stor glæde og brede smil blandt både elever og lærere, da en flot ny legeplads stod færdig ved Grindsted Privatskole kort før sommerferien.

Efter næsten 15 år var de gamle legeredskaber på legepladsen ved Grindsted Privatskole efterhånden blevet godt udtjente, og flere var allerede blevet fjernet, fordi standen var for dårlig. I foråret 2024 gik skolen derfor i gang med at samle penge ind til en renovering af deres legeplads. Og med flot opbakning fra lokale fonde lykkedes det at gennemføre projektet, så eleverne nu igen har en spændende legeplads at boltre sig på, når det ringer ud til frikvarter.

 

Børnene er helt vilde med den nye legeplads.

“Der er etableret nye sandkasser med flotte legehuse, et nyt hyggeligt område med hængekøjer, vi har fornyet gyngerne, og så har vi fået et stort legetårn, der er umådeligt populært hos vores yngste elever. Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden økonomisk støtte, og vi har blandt andet fået 50.000 kr. fra Den Jyske Sparekasses Støttefond (nu Vestjysk Bank), som vi er meget taknemmelige for”, fortæller skoleleder Christian Thorne.

 

Forleden dag var Dorthe Brinkmann, filialdirektør i Vestjysk Bank og bestyrelsesmedlem i støttefonden, på besøg for at se den nye legeplads.

“Det er så dejligt at se, hvordan den nye legeplads indbyder til gode lege og skaber glæde hos børnene. I løbet af en skoledag arbejder eleverne jo koncentreret en del af tiden, og så har de naturligt nok behov for at bruge noget energi i pauserne. Derfor er vi glade for at kunne bidrage til, at eleverne nu har fået endnu bedre muligheder for at lege og bevæge sig i frikvarterne”, siger Dorthe Brinkmann i en pressemeddelelse.

 

Kontorbutikken refurb banner