Grindsted Lægehus – et nyt lægehus i Grindsted, der har åbent for tilgang af patienter.

Privatfoto
Mayland 2025 banner

Martin Andersen har fået selskab af Bjørn Kristiansen, Birgitte Holde og Henrik Rasmussen.

Sammen arbejder de 4 læger og personalet i lægehuset for at udvikle det nye Grindsted Lægehus.

”Vi er ikke perfekte, men vi øver os hver dag på at være et lægehus, hvor vi selv har lyst til at være patienter. Det betyder, at vi gerne vil sikre, at du som patient oplever høj faglig kvalitet, god tilgængelighed i lægehuset og ikke mindst at du har et fast behandlerteam” siger Henrik Rasmussen.

”I praksis sikrer vi kontinuitet ved at du som patient får et fast behandlerteam, der sammen med dig har ansvaret for din behandling. Det betyder, at du har en fast læge og en fast sygeplejerske, der kender dig. Det at vi nu er flere læger sammen af begge køn, betyder at vi bedre kan møde de ønsker og behov som vores patienter har. Vi ønsker, at du som patient oplever at det er rart at komme i lægehuset, og at du bliver mødt der hvor du er, uanset om det er stort eller småt. Vi ved, at det kan være svært at række ud, både når det handler om fysisk og psykisk sygdom. Vi er her for at hjælpe dig med de udfordringer du har og vi ønsker, at du både føler dig set og hørt og får hjælp til de sundhedsrelaterede problemer du søger hjælp til” fortæller Birgitte Holde.

Vi er nu blevet flere læger om at passe praksis, og det er godt for vores patienter og Grindsted, at der nu er et lægehus, der har plads til flere patienter. En gang om ugen vil enten Birgitte Holde eller Henrik Rasmussen være i klinikken, så vi kan sikre de bedste rammer for patienterne i lægehuset, udtaler Martin Andersen.

 

Lægehuset har åben for tilgang af patienter. Hvis du ønsker at blive tilmeldt lægehuset, kan du kontakte borgerservice skriver lægehuset i en pressemeddelelse.