Sport24 inviterer ind i showroom til open by night

Kristian Duedahl - Foto: René Lind Gammelmark

Sport24  har fået et nyt erhvervs- business og klub showroom i de lokaler der tidligere husede Handelsbanken.

I forbindelse med Open By Night nu på fredag, holder vi åbent hus i vores nye erhvervsafdeling, hvor man kan komme ind og se showroom, trykkeri og mødelokaler fortæller Kristian Duedahl. Vi byder på et lille glas, og mulighed for at købe særlige erhvervsprodukter til specialpriser.

 

Tidligere banklokaler bruges som showroom

De lokaler på Nørregade der tidligere husede blandt andet Handelsbanken, har fået nyt liv. Det er nemlig Sport24 der har lejet dem af Filbert for at kunne indrette et forenings- og erhvervs showroom.

Kristian Duedahl fra Sport24 fortæller at man i forvejen laver en del tryk på tøj, og at man i baglokalerne til Spor24 ikke for godt havde plads til det. Da lokalerne ved siden af stod tomme, blev man enige med Filbert om at leje dem.

Det gav samtidig mulighed for at man kunne etablere et forenings – og showroom hvor man kunne holde møder og vise nogle produkter frem på en bedre måde. Selve showroomet er nyindrettet med inventar vi har købt hos Kirkegaard Design i Billund.

Sport24 har i flere år solgt firmagaver, og her er det vigtigt for os at vi kan tilbyde vores kunder den gode service som de er vant til at få inde i vores butikker.  Vi mødes i showroomet og får en snak med kunderne om, hvad det er der passer lige til dem. Derefter få kunderne en nøje tilpasset webløsning, hvor de kan sende et link til medarbejderne, som så kan gå ind og vælge blandt de ting der på forhånd er bestemt der er muligt at vælge imellem.   Blandt de varer der kan købes som firmagaver er kompakte gasgrill, køkkengrej, bluetooth højttalere, sengebakker med sengetøj, sportstøj, airfryer med mv. 

Foto: René Lind Gammelmark

Her er der gang i trykningen på en trøje – Foto: René Lind Gammelmark

Det er vigtigt for os at understrege at vi vil være lokale og handler også lokalt.

Blandt andet så er det sådan at vores vingaver bliver leveret fra S&P Vinimport der pt. har til huse i Agerbæk, men snart flytter til Grindsted.

I Grindsted var 29% af butikkens omsætning virksomheder, klubhandel og foreninger. Det er alt fra en billig bomulds t-shirt til den lokale håndværker, til skjorter med broderi, jakker med tryk og broderi, samt firmajulegaver.

Det vigtigst for os, er at de kunder der handler profiltøj og julegaver her, skal bruge så lidt tid som muligt på det, og overlader derfor håndteringen af det til os. Firmajulegaver har de senere år fået større betydning for virksomhederne, det er noget vi skal håndtere for kunderne. Den digitale løsning vi tilbyder giver mange muligheder – og så handler man stadig lokalt.

 

 På fredag åbner vi døren og byder alle velkommen ind i forbindelse med Open By Night. Facaden er jo foliebelagt, så derfor kan det også være der er nogen der gerne vil ind og se hvad vi bruger lokalerne til, og det er de mere end velkomne til fredag hvor vi også har købt nogle forskellige ting hjem bl.a. knivsæt, håndklæder og hoptimister, som vi sælger til en meget skarp pris slutter Kristian Duedahl.

Kristian Duedahl – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner