Anna Sandahl er vendt tilbage til Grindsted Rideklub

Anna Sandahl er vendt tilbageAnna Sandahl - Foto: René Lind Gammelmark

Anna Sandahl er vendt tilbage til Grindsted Rideklub hvor hun er blevet ansat som daglig leder.

Anna Sandahl er uddannet berider i 2019, var de første 4 år i Ikast og de sidste 2 år i Grindsted.

Efter hun var blevet udlært blev hun i Grindsted i 1 år. Herefter tog hun en tur til Mors, hvor hun var i 2 år på en Hingstestation. 

Herfra gik turen tilbage til Ikast, hvor hun har været selvstændig i 2-3 år inden hun fik tilbudt jobbet i Grindsted Rideklub.

Anna Sandahl er 32 år gammel og begyndte at ride som 2-årig. Hun er trilling, og da en af hendes søstre er handicappede mente lægerne at hvis søsteren skulle have en god chance for at gå, så skulle hun begynde til ridning. Forældrene besluttede sig derfor at alle tre børn skulle begynde til ridning.

Vi har gået til ridning i hele vores barndom fortæller Anna Sandahl. Da vi var 7 flyttede vi på landet og fik en pony. Siden har det bare fortsat. 

Jeg har helt siden jeg var lille, gerne ville være berider, så det er jo bare fedt at få drømmen til at gå i opfyldelse forklarer Anna.

Anna har den 11 årige hund Hermann med på arbejde, og den nyder at være med – og børnene kan godt lide at den er her siger hun.

Anna Sandahl med hunden Hermann – Foto: René Lind Gammelmark

Personale

Anna, beriderelev, staldpige og to staldpiger på deltid, samt praktikanter. Der ud over har vi Flemming der kører banerne og laver alt udendørsarbejde.

 

Flere aktiviteter

Næste weekend er der dressurstævne for heste og ponyer. Weekenden efter er der springstævne for heste og ponyer.  Vi vil gerne have endnu flere aktiviteter her på rideskolen, og jeg går meget ind for klublivet, og derfor betyder det også meget for mig at alle skal føle sig velkomne, uanset om man går på elevskolen eller er privat.

Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner