VildMedVin Grindsted er lukket

Privatfoto

VildMedVin Grindsted er lukket efter 4 år.

I et opslag på Facebook skriver Morten og Nathja at de har prøvet at redde butikken og kæmpet, men det er desværre ikke lykkedes.

Vi har prøvet at redde butikken, og kæmpet lige til det sidste, men nu er det desværre ikke muligt for os at kæmpe videre. Vi er simpelhen så kede af det og helt ødelagte over det.

Det sidste lange stykke tid har vi ikke haft omsætning nok – vi har knap haft til dagen og vejen. Vi troede det ville vende, men det gjorde det ikke. Tvært imod.
 
Det er en hård branche, nethandlen og supermarkederne er hårde konkurrenter. Vi troede dog i lang tid på, at den lokale personlige service stadig kunne et eller andet. Det kan den også for nogen, og vi har haft mange loyale kunder, men desværre ikke nok til at holde en butik kørende.
 
Tak til alle de trofaste kunder vi har haft igennem tiden. Jer der er kommet hver uge for at købe god kaffe eller te. Tak til jer der valgte at købe jeres vin hos os. Tak til alle der har deltaget i vores smagninger og arrangementer. Tak til de virksomheder der valgte os, som leverandør af vin og gaver. Tak til alle der har støttet os!
 

Lige nu ved vi ikke hvad fremtiden bringer, men vi ved at:

•Point fra kundeklubben kan bruges i de andre VildMedVin butikker eller online.
•Butikken ER lukket, og der kommer ikke ophørsudsalg.
 
 

 

Kontorbutikken refurb banner