Vil du deltage i juleoptoget i Grindsted i år ?

Foto: René Lind Gammelmark

Vil du deltage i juleoptoget i Grindsted i år ?

Tilmelding til juleoptog i Grindsted  – Grindsted Handel gentager succesen med juleoptoget 2024.

I 2023 fik Grindsted i den grad juleoptoget tilbage. Der var 13 flotte vogne med.

Der var sne i gaderne og utroligt mange af byens borgere var samlet på torvet og i gaderne til julehygge – lige som de var i gamle dage.

Det ønsker Grindsted Handel at gentage i 2024 med et lige så flot optog og håber på sne igen.

 

Årets tema er igen JUL / Julestemning

Det skal være så alle kan være med og det ikke bliver uoverskueligt. Men I må give den lige så meget gas som I ønsker det. 
 
Vi vil i år kåre den flotteste pyntet vogn i optoget fortæller Ronni Eriksen der er eventansvarlig hos Grindsted Handel. 
Mulighederne er mange det kan være med en traditionel vogn der er julepyntet, hestevogn, cykler, brandbil, traktor, knallert, heste, fodbold jonglering, eller noget helt andet. Alle er velkomne.
 
Der er kun et krav, regler og love til overholdes. Der må I følge lovgivningen ikke være personer på et køretøj som den ikke er bygget / synet til det formål. 
 
Tilmelding sker ved at klikke HER
 
 

Juleoptoget foregår den 1. december 2024 og starter fra Banegårdsvej kl. 14.00 med FDF Orkestret i front.

Optoget går gennem Borgergade og stopper nede på torvet hvor der synges og der bliver fortalt en julehistorie. Herefter går turen ad Nørregade, Vestre Allé (forbi De Gamles Hjem), Vestergade og tilbage til Torvet, hvor der igen er sang og julehistorie). Juleoptoget går derfter via Borgergade retur til Banegårdsvej.
 
 

Når optoget er slut vil der blive uddelt godteposer i smøgen ved Louis Nielsen og i smøgen til Vestjysk Bank til byens borgere.

 
I gymnastiksalen vil der ligge en slik pose pr. mand til dem I har med i jeres vogn/ til optoget. 
der skal sendes en mail til event@grindstedhandel.dk senest den 22 november 2023 kl 20.00 med hvor mange I har med i jeres optog, så vil der være pakket en pose med slik til jer. 
 
Den 1. december  2024 mødes vi ved Nordre Skole, Banegårdsvej 26 kl 13.30 og gør klar, samt finder ind i opstillingen / rækkefølgen. Vi har gymnastiksalen til omklædning forklarer Ronni Eriksen.
 
Der er tradition at man smider slik ud til byens borgere på ruten. 
Man skal selv sørge for af købe flødekarameller hvis man ønsker dette og vi har ikke ekstra nissekostume vi kan låne ud fortæller Ronni Eriksen.
 

Det er et krav at man gør noget ud af sin vogn og udklædning, så det “lugter” af jul og vi alle kommer i stemning. hvis man ikke gør det kan man ikke være med i optoget. 

Vi havde et fantastisk flot optog i 2023, det håber vi at få igen i år slutter Ronni Eriksen.

 
Herunder kan du se billeder fra tidligere år: 
 
Kontorbutikken refurb banner