GGIF Håndbold afholder Vestjysk Bank Cup 2024 i weekenden

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Håndbold afholder Vestjysk Bank Cup 2024 i weekenden – fredag den 20. september til søndag den 22. september. Det er for ungdomshold i U11, U13 og U15.

114 hold fra klubber både “nær og fjern” deltager

Klubber fra Vejle, VRI Aarhus, Vamdrup, SGI-SSK Esbjerg, Kolding, Haderslev, Aarup, Sanderum, Taulov-Skærbæk, Erritsø og KLG deltager. GGIF Håndbold er også repræsenteret i alle årgange, og deltager med i alt 13 hold. 

Der deltager omkring 1200 personer i stævnet, inkl. spillere, trænere og ledere.

 

Vestjysk Bank Cup bliver afviklet i 5 haller

Der spilles i 5 haller (MAGION, Lynghallen og Efterskolen PLAY) i Grindsted, samt Viadukthallen i Filskov og Sdr. Omme Multicenter.

GGIF Håndbold har glædet sig i lang tid, for allerede kort efter udsendelse af invitationer i foråret kunne de melde “UDSOLGT” til årets stævne.

 

Tommy Borg udtaler på vegne af GGIF Håndbold:

“Vi er enormt stolte af, at vi endnu en gang kan være værter for et stævne, som er fuldt booket. Mange klubber vender tilbage år efter år, hvor de især roser forholdene, hvor der er kort afstand mellem haller og overnatningssteder. Det har den betydning, at man blandt andet på tværs af årgangene kan følge med i de andre holds kampe. Vi er enormt taknemmelige for, at skolerne i Grindsted stiller lokaler til rådighed til overnatning, hvilket gør det muligt at afvikle stævnet.

Mange deltagere fremhæver den gode service, den gode forplejning og masser af smil fra vores mange frivillige, som altid kan hjælpe. Vi vil gerne rette en kæmpe stor tak til de mange frivillige, som bruger mange timer af deres tid til vores stævne, hvor de løser mange forskellige opgaver. Det betyder ALT for os.”

 

Det sociale er også i fokus

“Håndbolden er naturligvis i fokus – og der bliver helt sikkert masser af god håndbold og spændende kampe. Da stævnet ligger i starten af sæsonen, er det sociale også i fokus.

Mange bruger stævnet til, at spillerne på tværs af holdene og i klubben danner bånd. Det danner grobund for relationer resten af sæsonen. Det betyder, at der er en god stemning og masser af grin og smil hele weekenden i hallerne og på skolerne. 

Publikum er meget velkomne til at kigge forbi for at opleve håndbolden og den gode stemning,” slutter Tommy Borg fra arrangørerne i Grindsted Håndbold.

 

 

Vestjysk Bank Cup

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Vestjysk Bank Cup

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Vestjysk Bank Cup

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Arkivfoto: Tommy Ovesen, Foto7200

Kontorbutikken refurb banner