Familie dag på brandstationen i Grindsted – se de mange billeder

Foto: Privatfoto

Mayland 2025 banner

Søndag var der Familie dag på brandstationen i Grindsted.

På en flot solskinssøndag, afholdt Falck i Grindsted, en familie/fest dag for hele brandpersonalet og deres familiemedlemmer.

Vi har haft en sommer hvor vi har trukket extra meget på brandpersonalet med vagter og rådighed, så vi har kunne hjælpe vores borgere bedst muligt. Dette er også noget familien kan mærke når dette sker, og det er vigtig familien er med når vi trækker lidt ekstra hårdt i dem forklarer Gunnar Melchiorsen der er brandstationsleder i Grindsted.

Det er også vigtig for os at holde på fællesskabet og sammenholdet på stationen, da det til tider godt kan gå lidt tid imellem, vi ser hinanden på stationen eller ved udkald. Fællesskabet og sammenholdet er også en del af familielivet til en brandmand, og det sætter vi stor pris på her ved Falck i Grindsted, så derfor er det også vigtig vi mødes hele familie på tværs af hinanden, som vi gjorde denne søndag fortæller Gunnar Melchiorsen.

Det er så opløftende og energi fyldt, at se ens kollegaer og deres familie, lige fra et 5 mdr. gammelt barn helt op til bedsteforældre, som bevæger sig rundt og prøver de aktiviteter vi havde fundet frem til dagen.

Tonni Christiansen var også forbi for at modtage en kurv fra brandmandsklubben, for hans tid som holdleder og brandmand i Grindsted. Tonni har også i mange år deltaget på brandmands konkurrence holdt, hvor Billund og Grindsted i fællesskab havde et hold, så de deltog i konkurrencer med, i store dele af Europa. Tonni var i korpset i næsten 35 år, så man må sige at det er en mand med stor erfaring og viden der er stoppet.

Tonni Christiansen – Foto: Privatfoto

Jeg vil gerne slutte med at sige tak til brandpersonalet og deres familie, for et utroligt flot fremmøde, og fantastisk tilgang til vores lille verden her på stationen. Tak til Falck som sættet Trivsel – Sammenhold og Fællesskab meget højt, og fordi det har kunne lade sig gøre, at vi kunne gennemføre sådanne en fantastisk dag, hvor vi føler at alle er gået hjem som en stor Falck familie. Tusind tak til alle lyder det fra Gunnar Melchiorsen.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse