Over 500% vækst i GGIF Håndbolds Ungdomsafdeling

Illustration: GGIF Håndbold
Mayland 2025 banner

Over 500% vækst har der været i GGIF Håndbolds ungdomsafdeling

GGIF Håndbold er utrolig stolte over den store vækst der har været i ungdomsafdelingen.

I aften kl. 20 spiller GGIF Håndbolds ligaherrer kamp mod Skanderborg AGF Håndbold.  I GGIF Håndbold er vi mere stolte over den rejse, som hele klubben har været igennem sammen med herreholdet, der har kæmpet sig op gennem rækkerne skriver de på Facebook.

Da herre projektet blev startet i 2017 havde GGIF Håndbold en stærk børneafdeling, som i dag. Men vores ungdomsafdeling talte kun 16-20 medlemmer. Det tal er i dag på 101 ungdomsspillere – både piger og drenge. Det er en fantastisk udvikling, der vidner om dedikation og passion for sporten, og kan gøre hele Billund Kommune stolte skriver GGIF på Facebook.
Udviklingen skyldes en kæmpe indsats fra de mange frivillige, forældre og trænere – og ikke mindste GGIF Håndbolds senior- og U19 spillere, der i deres travle hverdag har valgt at engagere sig som ungdomstrænere. De fungerer som  nære rollemodeller og skaber sammenhængskraft i hele foreningen.
 
Det er alle dem der har været med til at løfte GGIF Håndbold til der, hvor de er i dag. Uden jer – ingen udvikling, ingen fællesskab og heller ingen fremtid skriver GGIF.