Mere end 73 udstillere på Lærlinge- og Jobmessen i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

Opdateret den 28. September 2024


Mere end 73 udstillere var klar kl. 10 da Lærlinge- og Jobmessen i MAGION åbnede torsdag formiddag.

Der var masser af gæster da dørene til Lærlinge- og Jobmessen i MAGION åbnede , og der var fyldt god op på parkeringspladserne både foran og bagved.

De mange udstillere havde taget plads i Hal 3, Foyer og Arena hallen. Der var stande fra både lokale og nationale virksomheder repræsenteret. Udenfor MAGION var Kriminalforsorgens store udstillingsbus opstillet.

Der var stor spørgelyst fra de unge, der var mødt op for at høre om de mange muligheder der er for jobs indenfor de forskellige fag. Oppe i forhallen havde FGU et hold guider i gule trøjer der skulle hjælpe med at få folk guidet de rigtige steder hen.

Messen henvendte sig ikke kun til unge, der står over for valg af uddannelse eller læreplads. Det var også for voksne jobsøgende og andre der overvejede en karriereskift.

Dem der besøgte messen var ikke kun nogen der skulle vælge uddannelse eller læreplads, men det var også for andre jobsøgende og for folk der overvejede et karrierreskift.

 

Til årets messe var der endnu flere tilmeldte virksomheder end sidste år, og arrangørerne ,Billund Kommune regnede med at der ville komme omkring 1000 besøgende forbi messen i de fire timer den varerede.

Disse virksomheder var med på messen:

Bygge og anlæg

 

Hotel, Restauration og turisme

 

Transport/lager og logistik

 

Handel og kontor

 

 Industri og produktion

 

SOSU og offentlige

 

It, design, medier og servicefag

 

Landbrug og grønne områder

 

Klik på billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse