I sidste weekend holdt DcH Grindsted-Billund DM2024

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

I sidste weekend holdt DcH Grindsted-Billund DM2024 i Grindsted – DcH (Danmarks Civile Hundeførerforening)

 

Der deltog omkring 273 hunde, i forskellige discipliner indenfor Lydighed, Rally og Agility.

Hele arrangementet foregik omkring Lokalforeningens klubhus på Sdr. Boulevard i Grindsted. DcH Grindsted-Billund havde lånt lidt fodboldbaner, samt udebørnehavens lokaler, så det kunne holdes så samlet som muligt.

Derudover var der gjort stor brug af skovareal imellem Grindsted og Sdr. Omme, samt diverse marker til sporarbejde i lokalområdet i en radius på ca. 15 km.

Der var ligeledes på pladsen ca. 20 udstillere med alt hvad hunden kan begære i form af massage, træningslegetøj, foder og meget mere.

Klubben havde også opslået et telt, hvor mad og drikke kunne købes og nydes. Idet vejret var varmt, og blæsten ikke var så stærk, blev det meste dog nydt udendørs ved opsatte borde og bænke.

I teltet var også en tombola hvor der kunne vindes gaver via amerikansk lotteri, doneret af butikker fra lokalområdet.

 

Lokalforeningsformand i Danmarks civile Hundeførerforening Grindsted-Billund Jacob Lykkegård Jensen udtaler:

Forholdene har været optimale, med masser af sol, og blid blæst, så det var meget publikumsvenligt. Han estimerer at der har været imellem 1000 og 1500 tilskuere ud over hundeførerne, til dette arrangement. Han håber der også har været en del fra byen til dette arrangement selvom der også har været andre store arrangementer i nærområdet den pågældende weekend. Jacob er utroligt stolt over at det hele klappede, som der var forberedt igennem ca. 2 år. Vi har haft en god styregruppe, som har arbejdet virkeligt hårdt for at det kunne lykkes.

Samt har der været enorm opbakning af medlemmerne, som virkelig også har trukket en stor del af læsset og skal have en kæmpe del i æren af dette. Uden dem havde det ikke kunnet lade sig gøre.

Han mener sammenholdet i klubben, er blevet markant bedre igennem forberedelserne til dette års DM, hvilket ser ud til at fortsætte.

Dog beklager han hvis der i løbet af weekenden ikke var flere burgerboller i byen, da de havde været rundt ved samtlige dagligvarebutikker, for at støvsuge hylderne, da gæsterne spiste mere end først beregnet.

 

Nu starter den daglige rytme igen, og pusten skal lige sænke sig igen. Og om der igen skal arrangeres DcH DM i Grindsted igen, må tiden vise slutter Jacob Lykkegård Jensen.

 

Du kan læse mere om DcH Grindsted-Billund på deres HJEMMESIDE