LEGOLAND er klar til Halloween

Halloween i LEGOLAND - PR-Foto: LEGOLAND

LEGOLAND er klar til Halloween, hvor årets tema er Monster Party

Årets halloweensæson er lige rundt om hjørnet, og fra den 3. oktober til den 3. november byder LEGOLAND indenfor til (u)hyggelig halloweenfest, hvor alle deres monstre står klar som værter.

To af disse monstre blev dog spottet udenfor parkens hegn, da Mumien og Monster Rocker var taget på shopping tur til Kolding Storcenter for at sikre sig de sidste ting, inden gæsterne til årets halloweenfest ankommer. Og dét til stor overraskelse for de andre kunder i centeret.

– Jeg blev helt vildt overrasket, for man forventer jo ikke lige at møde to store halloweenmonstre fra LEGOLAND lige dér. Så kiggede jeg ned på min søn som smilede og ikke helt vidste, hvad han skulle sige, men monstrene var heldigvis meget søde og vildt gode til at engagere og underholde både ham og de andre kunder i centeret. Patrick fik sig i hvert fald en rigtig god oplevelse, og vi fortalte livligt om det, da vi senere kom hjem til resten af familien, fortæller Camilla Burkal Vaaben, der sammen med sin søn Patrick på 2 år mødte halloweenmonstrene på deres shopping tur.

De to halloweenkarakterer vakte smil og gys blandt andre kunder, imens de fik købt diverse halloweendekorationer, musikhøjtalere, græskar og sikrede sig nyt, pænt tøj til årets halloweenfest; en ny butterfly til Monster Rocker og selvfølgelig nyt toiletpapir til Mumien, som han kunne vikle rundt om sig selv. I dag er monstrene heldigvis tilbage i LEGOLAND igen, hvor de er i fuld gang med de sidste forberedelser til årets monsterfest.

Se videoen fra LEGOLAND monstrenes shopping tur lige her: Halloweenmonstre spottet på shoppingtur

Halloween i LEGOLAND – PR-Foto: LEGOLAND

Monsterhyggelige oplevelser for hele familien

Når årets gæster besøger LEGOLAND til Halloween Monster Party, vil de blive mødt af parkens tre kæmpestore, nye LEGO græskarhoveder. De tre halloweentematiserede LEGO hoveder er parkens største nogensinde, og vil for alvor være med til at sætte den (u)hyggelige stemning, når gæsterne skal bevæge sig videre ind i parken. Derfra kan man drage på den skræmmende Brick or Treat rute, hvor børn kan se frem til at møde skøre monstre og rasle sig til både LEGO æsker og gyselige godter.

LEGOLAND gentager også succesen med deres V.I.M. Monstershow, der fik premiere sidste år. Showet, der foregår på Miniborgen i Knights Kingdom, er i år blevet udvidet, så det vil være muligt både at opleve en dansk og engelsk version. Miniborgen har i den forbindelse fået en skræmmende makeover, og hele familien kan se frem til en ægte halloweenfest, hvor LEGOLAND karaktererne Lord Vampyre og Wolfguy står i spidsen for at lære alle børn at danse som vaskeægte monstre til festlig halloween musik i et storslået show med røg og dansere skriver Legoland i en pressemeddelele.

– Halloweensæsonen i LEGOLAND er noget ganske særligt, og vi glæder os virkelig til at give vores gæster en masse uhyggelige hyggelige oplevelser, når de kommer og besøger os. Derfor kunne vi heller ikke lade være med at gentage sidste års succes med vores halloweenshow V.I.M. Dance Party. Showet skaber en helt fantastisk halloweenstemning med dans, musik og vores populære halloweenkarakterer, som går rent ind hos hele familien. Vi er i fuld gang med at øve os, og glæder os bare til at vise det for vores gæster, fortæller Helgi Sigurdsson, der er Event & Entertainments Manager i LEGOLAND.

 

Verdens største LEGO byggede græskarmark

Gæsterne til årets halloweenfest i LEGOLAND inviteres også til at lægge vejen forbi det forvandlede LEGOLAND® Gallery, som under hele halloweenperioden er omdøbt til Pumpkin Gallery. Her opfodres gæsterne til at bygge deres eget, unikke LEGO græskar, som efterfølgende sættes ned på den store LEGO græskarmark. Sidste år formåede parkens gæster at bygge hele 6.863 LEGO græskar, og det blev altså til verdens største LEGO græskarmark. En rekord, som LEGOLAND i år vil forsøge af slå med hjælp fra gæsterne.

Foruden de tusindvis af LEGO græskar på marken og bittesmå LEGO græskar i Miniland har parkens gartnerafdeling også bestilt mere end 12.000 græskar, som skal være med til at forvandle parken til et vaskeægte, (u)hyggeligt halloweenunivers.

V.I.M. Dance Party og Brick or Treat kan opleves alle dage i hele efterårsferien, samt i perioderne den 4.-6. okt., 25.-28. okt. og 31. okt.-3. nov.

Halloween i LEGOLAND – PR-Foto: LEGOLAND

Halloween i LEGOLAND – PR-Foto: LEGOLAND

outletmesse2024