Louis Nielsen fejrer 20 år i Grindsted

PR-Foto: Louis Nielsen

Louis Nielsen fejrer 20 år i Grindsted fredag den 4. oktober

I 2004 åbnede Louis Nielsen i Grindsted. Butikken er i dag ejet af Michael Eisig og Janni Lind.

 

I mere end 15 af årene har chefoptiker og medejer Michael Eisig været ved roret:

– Det er stort, at butikken har været en del af byens handelsliv i 20 år, og vi vil gerne sige tak for opbakningen til vores mange kunder, som har fulgt os eller er kommet til hen ad vejen, siger Michael Eisig, der har mere end 40 års erfaring som optiker.

Michael Eisig og Janni Lind – PR-Foto: Louis Nielsen

Stor udvikling

Kort efter, han startede i butikken i 2007, kunne kunderne også møde butikkens anden chefoptiker Janni Lind. Hun er i dag ligeledes medejer af butikken.

– Vi har et fantastisk makkerskab, og faktisk går vores samarbejde helt tilbage til 1997, hvor jeg var med til at oplære Janni som optiker. Sammen har vi her i Louis Nielsen skabt en stor, flot butik og et fantastisk team af kolleger omkring os. Det er vi meget stolte af, siger Michael Eisig.

 

I 2021 flyttede Louis Nielsen fra Borgergade til Nørregade, hvor Michael, Janni og kollegerne har fået bedre plads og bedre vilkår for de gangbesværede kunder i butikken.

Louis Nielsen

Michael Eisig og Janni Lind – PR-Foto: Louis Nielsen

Kage og kaffe på cykel

Fødselsdagen fejres med kunderne i Grindsted ved Open by Night den 4. oktober, hvor der udover gode tilbud vil være lækkerier til kunderne i butikken:

– Her har vi sørget for en kaffe-cykel med lækker baristakaffe og en stor kage, som vi vil dele med kunderne, siger Janni Lind i en pressemeddelelse.

outletmesse2024