Running Diner i Vorbasse

Vorbasse Fritidscenter Foto: René Lind Gammelmark

Running Dinner i Vorbasse den 11. oktober

Støtteforeningen for Vorbasse Fritidscenter har fredag den 11. oktober 2024 igen Running Dinner, hvor 12 værtspar åbner deres hjem og serverer en 3-retters menu for gæsterne.

Værtsparrene får besøg af 3 par til forret, 3 nye par til hovedret og 3 nye par til desserten. 

I år er der tilmeldt 72 gæster (36 par) som cykler rundt, for forret, hovedret og dessert hos 3 forskellige værtspar.

Hvert sted mødes parrene med et nyt pr. Efter desserten mødes alle værtspar og gæsterne i Vorbasse Fritidscenter, hvor der afholdes en lille fest.

Gæsterne betaler 300,- kr. pr. person og værtsparrene donerer en 3-retters menu med drikkevarer. Hele overskuddet fra Running Dinner aftenen går ubeskåret til Vorbasse Fritidscenter.

Det er en fantastisk tradition som styrker sammenholdet og netværket i Vorbasse. Tilflyttere som har købt hus i Vorbasse får i deres velkomstkurv som Vorbasse lokalråd står for, et gavekort til Running Dinner. Dette er en fantastisk mulighed for tilflyttere til at få et netværk i byen forklarer Dorthe Madsen fra Støtteforeningen for Vorbasse Fritidscenter til Netavisen Grindsted. 

Planlægningen af arrangementet i år står Susanne og Søren Østbjerg Kargo samt Charlotte Fyhn Miland og Morten Kristensen for. De opfordrer til at man tilmelder sig som værter til Running Dinner 2025.