Så har Hejnsvig igen en pølsevogn

Foto: René Lind Gammelmark
Vi maler byen rød - gas

Så har Hejnsvig igen en pølsevogn – Fru Kristof genåbnede lørdag kl. 11.00.

Fru Kristof er Hejnsvigs pølsevogn, og har været det igennem rigtig mange år.

Nu har 32-årige Matthias Bejer åbnet pølsevognen, der inden åbningen har fået nye farver, masser af lilla.  Matthias siger at han godt kan lide farver, og at det er vigtigt for ham at det er noget folk lægger mærke til.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at blive selvstændig. Jeg kan godt lide at lave mad, og så pølsevognen stod tom. Så jeg fandt ud af hvem der ejede den, og fik en snak med ejeren Linda, der selv har drevet pølsevognen for mange år siden inden den blev forpagtet ud. Der har gennem årene været forskellige forpagtere på pølsvevognen.  Jeg fik en aftale med Linda om at forpagte pølsevognen det næste år. Så kan jeg jo få det prøvet af mener Matthias Bejer, der om dagen er dagplejer i Hejnsvig sammen med kæresten. Kæresten stopper som dagplejer, da hun har weekendstudier som kropsterapeut.

Pølsevognen skal holde åbent fra kl.17 til 20 alle ugens dage.

Matthias har familie der har haft  pølsevogn i Børkop, og han har selv i sit tidligere job på et plejehjem stået i pølsevogn når de har haft en pølsevogn til beboerne en gang i mellem. Matthias har ikke øvet sig op til åbningen, men tænker at rutinen ret hurtigt kommer.

Kom kørende fra Billund

Pølsevognens første kunde, Britta kom kørende fra Billund. Hun havde set at der skulle åbne en pølsevogn, og synes at hun hellere lige måtte prøve at tage turen til Hejnsvig for at købe en hotdog. jeg synes det er frisk gjort at Matthias starter op. Jeg elsker pølser, og har ikke spist morgenmad i dag, så pølsevognens første hotdog bliver min morgenmad forklarer Britta. 

Mens Matthias gik i gang med at gøre klar til den første hotdog kom dagens anden kunde. Hun skulle have 4 hotdogs med.

 

Matthias Bejer fortæller til Netavisen Grindsted at der har været travlt hele dagen, hvor der har være mere end 100 mennesker forbi pølsevognen. Der blev totalt udsolgt af pommes frites, bøffer og ribbensteg. Matthias er overvældet over den store opbakning der har været til åbningen af Fru Kristof.

 

Britta fra Billund var pølsevognens første kunde på genåbningsdagen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Britta fra Billund var pølsevognens første kunde på genåbningsdagen – Foto: René Lind Gammelmark

Matthias Bejer i fuld gang med at lave hotdogs – Foto: René Lind Gammelmark

Matthias Bejer i fuld gang med at lave hotdogs – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Julemessen2024